free download 78 travel guides written by experts

Interglob investeşte pe termen lung

cooptand noi angajati şi încurajând idei noi

Echipa Interglob s-a marit de la inceputul lunii martie cu trei secialisti IT. Astfel staff-ul tehnic capata greutate cu oameni de valoare, care au experienta bogata in dezvoltarea si  administrarea de retele, implementarea de solutii VoIP si in customer support.

Odata cu cresterea echipei, noi proiecte prind viata – testarea sistemului IPTV, conectarea cu BVB pentru a oferi solutii de conectare participantilor la sistemul de tranzactionare, Interglob Hotspots – oferta speciala Wi Fi pentru localuri.

Mai multe detalii pe www.interglob.ro.

Despre Interglob

Interglob este leader pe piata telecomunicatiilor din Romania, bazandu-se pe tehnologie de ultima generatie, o echipa puternica şi cu experienta şi o viziune îndrazneata. Strategia companiei este de a se diferentia prin tehnologie şi calitatea serviciilor furnizate pentru a putea oferi clientilor sai avantajul competitiv de care au nevoie.

Calitatea serviciilor oferite de Interglob este sustinuta de reteaua de fibra optica cu cea mai mare acoperire nationala şi parteneriatul direct cu furnizori externi de servicii de comunicatii, ceea ce asigura permanenta şi stabilitatea conexiunilor oferite.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *