Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

InterCampus Slatina a organizat cea de a IV-a editie a Turneului “Milioane de Zambete”

InterCampus Slatina a organizat cea de a IV-a editie a Turneului “Milioane de Zambete”, in zilele 16-17 Iunie 2012, la Complexul Sportiv 1 Mai, terenul 2.

Editia de anul acesta a adus in competitie 14 cluburi sportive din Slatina, localitatile limitrofe Slatina, dar si din Craiova si Valcea, fiind prezente 32 echipe: Proxima Slatina (InterCampus Slatina), C.S.S Slatina, Alro Slatina, Progresul Segarcea, A.S. Proaspeti, LECE Draganesti, Viitorul Crampoia, Prometeu Craiova, InterCampus Valcea, Dinamic Craiova, InterJunior Craiova, F.C Scornicesti, Luceafarul Craiova, si Junior Craiova.

Pentru aceasta editie o echipa de 15 voluntari slatineni ai InterCampus si o echipa de voluntari a Fundatiei Parada din Bucuresti au asigurat divertismentul celor mici. Acestia au prezentat momente de magie, jonglerii, contorsionism, fachir (animatie cu foc), iar voluntarii locali au antrenat copiii in activitati de facepaint, karaoke, intreceri sportive si ateliere creative. Alte momente deosebite pe parcursul celor doua zile de turneu au fost realizate cu ajutorul echipei de majorete a Colegiul National Radu Greceanu (vicecampioane nationale la Cupa Romaniei la Majorete 2011 si calificate pentru finala din 2012) si Zumba Flash Moment, cu Emil Fugaru, instructor Zumba Fitness Slatina.

Echipele participante la turneu au participat la tombola turneului. Marele Premiu: o excursie la Super Cupa Romaniei, la Bucuresti in data de 14 Iulie 2012.

Evenimentul a fost onorat de prezenta reprezentantilor Pirelli Romania, Primaria Slatina, InterCampus Italia, Fundatia PARADA Bucuresti si a organizatiei Comunita Nuova.

“Ca in fiecare an, obiectivul central al acestui eveniment este de a sarbatori cresterea de la an la an a micilor fotbalisti din toate echipele de fotbal (grupe de varsta 2004-1999), de a crea amintiri comune pline de bucurie. Ne propunem sa obtinem asta prin fair-play, castig comun, grija si aprecierea fata de copii in toate activitatile turneului.” a declarat Constantina Patrascu, coordonator InterCampus Slatina.

InterCampus Slatina este un proiect social Pirelli Romania realizat in parteneriat cu Primaria Slatina, F.C Internationale Milano si organizatia non-profit Comunita Nuova Italia, inceput in Slatina in 2008. In prezent InterCampus se desfasoara in alte 24 tari ale lumii //intercampus.inter.it/aas/ic2010.

Bucuresti, 18.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *