free download 78 travel guides written by experts

INTERACTIONS a realizat site-ul si mecanismul online pentru colectia – joc Mega Image

INTERACTIONS a realizat site-ul si mecanica schimburilor online pentru jocul lansat de Mega Image in colaborare cu revista National Geographic Romania, in cadrul campaniei „Minunile Planetei Noastre”.

De asemenea, INTERACTIONS a realizat si motorul de schimburi de carti pentru joc, utilizatorii inregistrati ai site-ului avand posibilitatea de a-i cauta pe cei care detin cartile pe care si le doresc si de a le propune diverse schimburi.

“Ne-a placut ideea jocului si faptul ca poate fi un instrument atat de divertisment, cat si unul educativ pentru copii.”, spune Adrian Alexandrescu, Managing Partner INTERACTIONS.

Mega Image a lansat in colaborare cu revista National Geographic Romania un instrument-joc prin care copiii se pot familiariza usor cu diverse informatii despre animale, ce specii sunt in pericol si cum pot fi protejate: “Minunile Planetei Noastre”. Din 27 ianuarie, la fiecare vizita la cumparaturi in magazinele Mega Image sau Red Market si la achizitia anumitor produse, clientii primesc gratuit, la casele de marcat, cartile de joc colectionabile.

Componenta online a campaniei este bazata in principal pe socializare: utilizatorii isi pot inregistra cartile de joc in propria colectie online, iar daca doresc pot face schimburi cu cei care au mai mult de 2 carti de acelasi fel, tot prin intermediul site-ului Minunile Planetei (//www.mega-image.ro/minunile-planetei/).

Cărţile au dublu rol: pot fi colecţionate într-un album educativ şi, în acelaşi timp, pot fi folosite pentru un joc de cărţi. Colectia “Minunile planetei noastre” se poate dezvolta intr-un joc odata ce se colecteaza minim 55 de cartonase diferite, regulile jocului fiind detaliate pe site-ul campaniei.

De asemenea, site-ul include si “familiile” de animale din colectie prezentante intr-un mod amuzant, de natura sa suscite interesul copiilor, care pot afla lucruri noi din continutul de calitate despre animale si exemplele oferite de National Geographic privind proiectele de protejare a naturii.

Bucuresti, 18.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *