bucharest tech week 2021

Intel la Adentity

Compania americana Intel Corporation, lider mondial in productia de microprocesoare, a inceput in Romania colaborarea cu agentia de comunicare Adentity, affiliate of Chime  Communications UK,  pentru servicii de consultanta in relatii publice  si suport de marketing.

Colaborarea dintre cele doua companii a demarat punctual, pe proiecte, inca de anul trecut, si s-a definit dupa vizita in Romania a Presedintelui Intel, Craig Barret, de la sfarsitul lunii martie.

Agentia Adentity va sprijini prin actiuni tactice campania de brand awarness pe care Intel o pregateste in tara noastra.

Intel Corporation  reprezinta al cincelea brand ca valoare din lume si detine o cota de aproximativ 80% din piata procesoarelor pentru pc-uri la nivel mondial. Compania americana si-a schimbat de curand atat logo-ul cat si sloganul. Astfel "Leap Ahead"  a inlocuit "Intel Idside" marcand astfel o noua etapa in strategia de marketing a companiei.

Adentity ,www.adentity.ro , este o agentie romaneasca de consultanta in relatii publice si comunicare afiliata celui mai puternic grup de comunicare din Marea Britanie, Chime  Communications plc. In portofoliul agentiei se regasesc companii de succes precum Campofrio, SIVECO, Search Corporation, Zentiva etc

Bucuresti, 26.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *