metalshow

Integrarea datelor din depozit cu aplicaţiile de tip erp

acum simplu şi rapid cu ajutorul soluţiei extend

Logicode lansează pe piaţă o nouă soluţie software –  extend, pentru integrarea datelor din depozit cu aplicaţiile de tip ERP. Prin facilităţile pe care le oferă, extend este o aplicaţie simplă, economică, eficientă, care asigură culegerea, verificarea şi transmiterea datelor din depozit în sistemul ERP al companiei.

extend permite realizarea operaţiunilor specifice lucrului în depozit şi culegerea datelor prin intermediul terminalelor mobile, echipate cu cititoare de coduri de bare. Aplicaţia asistă pas cu pas operatorul din depozit în munca sa zilnică, culege şi transferă datele aferente operaţiunilor realizate în baza de date a sistemului ERP, permiţând acestuia generarea de rapoarte foarte exacte şi actuale. “Avantajul major al soluţiei este că extinde capabilităţile unui sistem ERP în zona operaţională, prin culegerea informaţiilor direct la sursă, adică în timpul desfăşurării operaţiunilor din depozit. extend prezintă un raport cost-performanţă foarte bun, soluţia venind în întâmpinarea cerinţelor tuturor companiilor care au implementat şi utilizează un software ERP, dar care nu sunt mulţumite de funcţionalităţile pe partea de management al stocurilor pe care le oferă sistemul integrat”, a declarat Ciprian Cosma, Director Executiv Logicode. “Programul creează o punte de legătură între terminalele mobile din depozit şi sistemul de gestiune economică, asigurând integrarea datelor disponibile la nivel de depozit cu cele existente în sistemul ERP.”
“Prin facilităţile sale, extend este o soluţie binevenită pentru companiile care folosesc un sistem ERP, deoarece răspunde unor provocări de business de care ne-am lovit de numeroase ori în relaţia cu clienţii noştri din ultimii ani”,  a adăugat Ciprian Cosma.

Actuala versiune extend a fost dezvoltată pentru schimbul de date cu aplicaţia ERP WinMentor, urmând să fie lansate în viitorul apropiat versiuni extend care să comunice şi cu alte ERP-uri.

Bucuresti, 15.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *