metalshow

Intalnirea Partenerilor Magister 2014, la final

A cincea ediție a întâlnirii anuale a partenerilor Magister a avut loc anul acesta, între 14 si 16 noiembrie, în stațiunea Sâmbăta de Sus din județul Brașov. La eveniment au participat aproximativ 100 de persoane, reprezentante a 40 de firme ce funcționează în domeniul soluțiilor pentru retail din România, distribuitori de case de marcat și soluții software de vânzare și management pentru magazine.

Conferința, evenimentul central al întâlnirii anuale, a fost susținută de Mihaela Petcu, directoarea rețelei de parteneri Magister, sâmbătă, 15 noiembrie, și a cuprins două părți. Prima a constat în evaluarea primului ciclu al programului de certificare Magister și în prezentarea promoțiilor, evenimentelor și activității comerciale din acest an. Prima parte a conferinței s-a încheiat cu decernarea premiilor pentru cei mai performanți Dealeri Autorizați SmartCash, privilegiu care i-a revenit directorului comercial Magister Software, Florin Mihai Paraschiv.

Pe primul loc s-a clasat firma Velvet Com Bacău, rezultat pe care îl menține pentru al cincilea an consecutiv. Locul doi a fost ocupat de IIRUC Service, pentru prima oară în top 3 la categoria Dealer, iar locul trei i-a revenit, pentru al patrulea an consecutiv, companiei Maart Consiliere Afaceri, Dealer Autorizat SmartCash.

A doua parte a conferinței a început cu o prezentare susținută de Dor Bujor Pădureanu, directorul general Magister Software, privind direcțiile de dezvoltare a platformei software SmartCash RMS și a noului sistem de asistență tehnică autorizată. Apoi, a fost rândul furnizorilor, integratorilor și partenerilor strategici să susțină prezentări, echipa Magister dedicându-le, în acest scop, mult mai mult timp în cadrul conferinței decât în edițiile anterioare ale Întâlnirii.

Prima prezentare a fost susținută de Monica Damian, Sales Coordinator Seamless România – furnizorul soluției de plăți mobile prin aplicația SEQR. Apoi, i-a venit rândul lui Gabriel Ursu, ASM Senior Software, să susțină o prezentare despre proiectul comun Senior Software-Magister Software – rețeaua de retail Barta Ati, franciză a CBA. Următoarele trei prezentări au fost susținute de Attila Kiss, director general Alt Cash Impex – Cluj-Napoca, Judit Dobrescu, director general Scale Expert – București, și Florin Bajăn, director general Zeus Service – București, toți fiind furnizori și parteneri strategici ai companiei Magister.

Numărul mare de participanți la întâlnire și feedback-ul pozitiv al acestora arată încrederea de care se bucură soluțiile SmartCash la nivel național în rândul distribuitorilor, nu doar al utilizatorilor. Totodată, interesul vădit al partenerilor Magister pentru programul de certificare al companiei confirmă necesitatea și susține dezvoltarea acestuia.

„Anul acesta am avut de răspuns unor provocări deosebite. Am reușit să integrăm rețeaua noastră de parteneri la un nivel pe care nu l-am mai atins niciodată. S-a văzut în toate discursurile, prezentările și, mai ales, în atmosfera generală care a domnit, aceea de prietenie, de colegialitate, de putere și coeziune pe care am dobândit-o ca rețea structurată de parteneri certificați. […] Fiecare dintre aceștia reprezintă un atu important în favoarea politicii noastre de dezvoltare pentru anii viitori. Pentru că viitorul este al soluțiilor integrate, al integrărilor la nivel uman, profesional și de soluții software, al soluțiilor care sunt furnizate de un complex întreg de oameni, de factori, de furnizori de soluții, dar care trebuie sa ajungă la clientul final ca un tot unitar și ca o soluție completă, furnizată la cheie“, a declarat Dor Bujor Pădureanu, director general Magister Software.

Bucuresti, 19.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *