free download 78 travel guides written by experts

Intalnirea Anuala a Dealerilor Lindab Profile, martie 2006

Compania Lindab, lider pe piata sistemelor de acoperisuri,  a organizat in perioada 28 – 30 martie, in statiunea Poiana Brasov, Intalnirea Anuala a Dealerilor Lindab Profile.

Manifestarea, care s-a aflat la cea de-a 11-a editie, a reunit reprezentantii a 55 de companii dintre cele peste 200 de firme care fac parte din reteaua nationala de distributie Lindab Profile.

Scopul evenimentului a fost acela de a-i avea alaturi pe reprezentantii celor mai activi parteneri, de a analiza impreuna cu acestia succesele anului 2005 si de a discuta strategia pentru 2006.

Dezvoltarea unor noi produse si servicii, schimbarile intervenite in structura organizationala ca urmare a adaptarii la cerintele pietei sau evaluarea proiectelor de sustinere a partenerilor in dezvoltarea propriilor afaceri sunt doar o parte dintre temele abordate.

Ca la fiecare editie, cel mai asteptat moment al evenimentului a fost prezentarea Topului 2005 si anuntarea companiilor premiate la 10 categorii distincte. Pe langa diplomele decernate, fiecare dintre firmele castigatoare va beneficia de cate o excursie pentru 2 persoane intr-o destinatie “exotica”.

Concernul international Lindab AB, cu sediul central in Grevie – Suedia, dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile & industriale si sisteme ecologice de ventilatii, folosind ca materie prima tabla de otel. Lindab Group are 125 de puncte de lucru in 28 de tari, unitati de productie in 19 tari si un numar de 4000 de angajati.

Compania Lindab, prezenta de peste 11 ani in Romania, ofera prin Divizia Profile, o gama complexa de sisteme metalice pentru constructiile civile si industriale: sisteme complete de invelitori din tigla metalica, sisteme de acoperire si placare cu tabla cutata, tabla plana, sisteme de drenaj pluvial, porti industriale si de garaj, elemente pentru siguranta acoperisurilor, cladiri metalice multifunctionale.

Bucuresti, 31.03.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *