Baby Boom Show Virtual

Întâlnire superblogosferică la malul mării

În weekendul 5-7 mai 2017, aproape 50 de bloggeri din toată țara s-au reunit la Hotel Aurora din Mamaia, pentru Gala de premiere a finaliștilor și câștigătorilor Spring SuperBlog 2017 – cea mai longevivă competiție de blogging din România. La eveniment au participat și reprezentanți ai blogosferei locale, alături de sponsori și parteneri ai competiției. Oaspeții au avut prilejul să exploreze și centrul istoric al Constanței, într-un tur organizat de Diana Slav, ghid turistic.

La începutul primăverii, a paisprezecea ediţie a competiţiei de creativitate SuperBlog lansa blogurilor în limba română provocarea de a ieși din hibernare. S-au aliniat astfel la start 151 de bloggeri din toată țara și din diaspora, hotărâți să-și demonstreze creativitatea şi abilităţile de comunicatori online. În perioada 1 martie – 20 aprilie a.c., concurenții au parcurs 18 probe, pe teme dintre cele mai diverse, propuse chiar de sponsorii și partenerii Spring SuperBlog 2017: FMCG, bijuterii, servicii financiar-bancare, turistice, soluții pentru afaceri, proiectare rezidențială, evaluare energetică, filme, cursuri de engleză, traduceri etc.

Pe lângă cerințele complexe ale probelor, concurenţii au avut de respectat termene strânse, juriul având apoi dificila sarcină de a evalua toate articolele și de a stabili câștigătorii. Astfel, au fost înregistrate în competiție 1629 de articole şi s-au acordat premii în valoare totală de peste 25.000 lei.

grup-spring-superblog2017
După o competiție plină de adrenalină, cu 18 probe de creativitate, pe podiumul competiției s-au clasat Oana Grozavu din Târgoviște, ocupanta locului III cu blogul visatorprinlume.ro, bucureșteanul Marius Mandache cu mandachisme.com, pe locul II, și prahoveanca Raluca Ilie – raluca03.wordpress.com, câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2017 și a premiului de 2000 lei cash.

“SuperBlog a fost pentru mine ca o avalanşă de emoţii în vâltoarea căreia cea mai grea luptă am dus-o cu mine. M-am înarmat cu răbdare şi determinare, m-am transpus în diverse situaţii, am împletit din gânduri idei, le-am şlefuit şi le-am aşezat apoi în vitrina blogului, aşteptând cuminţică răsplata care, se pare, nu s-a lăsat prea mult aşteptată. Câştigarea competiţiei mi-a adus o bucurie tristă! Da! Acest oximoron exprimă cel mai bine stările care mă încearcă. Bucuria ieşirii victorioase din avalanşa emoţiilor şi tristeţea gândului că-i voi duce dorul! Mulţumesc organizatorilor nu pentru şansa de a avea, ci mai ales pentru cea de a deveni… mai perseverentă, mai creativă, mai sigură pe mine”, a declarat bloggerița Raluca Ilie, care, după câștigarea locului I, devine, conform tradiției, partener în edițiile viitoare SuperBlog.

Pe lângă recompensele câștigate pe parcursul competiției, la probele la care au obținut cele mai mari punctaje, cei 69 de superbloggeri care au scris la toate probele competiției au primit la final diplome și premii suplimentare (cash și în produse), în funcție de locul ocupat în clasament. Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

Întâlnirea de pe litoral a fost, pentru participanți, deopotrivă prilej de socializare și noi conexiuni, dar și de a cunoaște mai bine atât blogosfera, cât și istoria și cultura locală. Sâmbătă, 6 mai a.c., grupul superbloggerilor a explorat centrul istoric al Constanței, având-o drept ghid turistic pe Diana Slav, organizatoarea proiectului Constanta Walking Tour, iar distracția la petrecere a fost întreținută de DJ Michael (nuntadj.ro) și Quick Photo Booth Constanța.

Competiția Spring SuperBlog 2017 a fost sponsorizată de: AIA Proiect, AVBS Credit, Certificat-rapid.ro, Delaco, Engleza pentru toți, Farmec, Francize.ro, Hotelul Aurora din Mamaia, InterComFilm, La Fântâna, Momondo, Splend’or, Swiss Solutions, Telecredit.ro, Vacanțe Speciale și Wu Xing.

“A fost o mare bucurie și onoare să fiu gazda unui eveniment în care comunitatea bloggerilor din România s-a întâlnit la malul mării, la Gala SuperBlog. Sunt alături de această comunitate care este în creștere în ultimii ani, deoarece consider că activitatea lor de a-și împărtăși experiențele și impresiile personale are o contribuție importantă la promovarea și informarea despre diverse locații, produse, servicii și idei. Le urez tuturor să fie inspirați în găsirea cuvintelor care aduc un impact pozitiv asupra cititorilor.” – Meryem Mambet, manager general Hotel Aurora Mamaia

“O experiență foarte frumoasă! La prima participare ca sponsor al competiției SuperBlog, ne-am confruntat cu o responsabilitate mare, fiind puși în situația de a evalua scrierile unor oameni extraordinari. Fiecare articol ar fi putut fi pentru noi un articol câștigător, surprinzându-ne cu emoții autentice, amănunte amuzante sau descrieri pline de sensibilitate. Vă mulțumim pentru experiențele redate, pentru timpul petrecut în fața monitoarelor, pentru interesul acordat! Dorim tuturor participanților competiției să ducă mai departe această pasiune, iar organizatorilor – cât mai multe ediții, cel puțin la fel de reușite ca aceasta!” – Luminița Georgescu, Marketing Officer Telecredit.ro

„Creativitatea și originalitatea sunt cele care definesc echipa AVBS Credit, asemănându-ne cu bloggerii din acest punct de vedere, tocmai de aceea am decis să susținem proiectul SuperBlog pentru a patra oară consecutiv. Creativitatea noastră constă în identificarea celor mai bune soluții de finanțare, iar a bloggerilor este definită prin măiestria condeiului. Ei găsesc cea mai bună soluție de exprimare și conturează acele articole excepționale pentru care le mulțumim. AVBS Credit înțelege importanța susținerii visurilor și a îndeplinirii dorințelor, iar bloggerii au o mulțime de lucruri de spus și de realizat. Ei sunt VOCEA! Vă mulțumim, dragilor! Felicitări tuturor!” – Valentin Anghel, fondator AVBS Credit

“Am fost surprinși foarte plăcut si de această a doua ediție la care am participat. Felicităm toți bloggerii pentru efortul și implicarea de care au dat dovadă. Deși abia încheiat concursul, suntem deja cu gândul la noi provocări pe care să le transpunem în probe la o viitoare ediție. Mult succes și să ne reauzim cu bine!” – Iulian Mihai, Project manager AIA Proiect

“Weekendul ce tocmai a trecut mi-a oferit șansa să cunosc o parte dintre superbloggerii care au scris la proba propusă de Agenția de traduceri Swiss Solutions, acei super-oameni, posesori de bloguri, care nu s-au lăsat „traduși de traduceri”. Mulți dintre cei prezenți la Gală și-au dorit să îmi povestească despre cum au ajuns la ideea pentru articol, care a fost strategia lor și care a fost produsul finit: articolul despre traduceri de nota 100. A fost inspirațional să ascult discursurile finaliștilor celor 18 probe și, în numele Swiss Solutions, mărturisesc că a fost o reală plăcere să le fiu alături, pe parcursul probei cu numărul 7, împreună cu Eugen Zăvoianu, câștigătorul SuperBlog 2016.” – Minerva Lăcătușu, Specialist Marketing Swiss Solutions

„Felicitari tuturor participanților! La fiecare nouă ediție SuperBlog suntem bucuroși să facem parte din juriu. Este minunat să cunoști pasiunea online a fiecărui participant la acest concurs” – Echipa CND Vacanțe Speciale

Parteneri media: Chic-Elite.ro, Comunicatedepresa.ro, Connect, Creadiv, Mujer.ro, PRwave, Radio Romania Cultural, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor.
Bloguri partenere: adrianatirnoveanu.ro, almanahe.wordpress.com, calatoriaperfecta.ro, christian.hertzug.info, cristinalincu.wordpress.com, danielbotea.blogspot.ro, emilcalinescu.eu, ExTraViTa.ro, nimicurifantezii.blogspot.ro, opisicaneagra.ro, pezevenchi.ro, Robintel.ro, savatoronto.com, SexulSlab.info, Tehnocultura.ro, tulips-and-sparkles.blogspot.ro.
Organizator: SwissPlan.biz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *