free download 78 travel guides written by experts

Intalnire privata in zbor pentru doua dintre pretendentele Burlacului

Andreea Zarian şi Cristina Kudor sunt cele douã concurente care au fost invitate de Burlac la o întâlnire privatã în zbor. Deşi priveliştea este una deosebitã, atmosfera este foarte apãsãtoare. Vladimir are un singur trandafir roşu, aşa cã la finalul cãlãtoriei, o singurã domnişoarã se va întoarce în show la braţul Burlacului. Cine va mai primi o şansã în lupta pentru cucerirea Burlacului, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri mâine searã, de la 20:20, în cel de-al şaselea episod „Burlacul”.

La finalul prezentãrii de modã pe care Vladimir le-a pregãtit-o special frumoaselor sale pretendente şi al cãrei protagonist a fost chiat el, mult râvnitul Burlac le-a invitat pe Andreea Zarian şi Cristina Kudor într-o cãlãtorie de vis, la bordul unui elicopter. Bucuria frumoaselor concurente a fost însã scurtã. Vladimir le-a spus cã din pãcate, doar una singurã se va mai întoarce în show, la braţul sãu.

Astfel, deşi priveliştea este una cu totul şi cu totul deosebitã, atmosfera este foarte apãsãtoare. La un moment dat, cei trei fac o scurtã oprire într-o poieniţã, iar Burlacul are o discuţie cu fiecare dintre ele. Le explicã faptul cã alegerea lui nu este deloc întâmplãtoare: ele sunt singurele domnişoare despre care, spune el, sunt foarte pasive şi aşteaptã întotdeauna o invitaţie din partea lui, nefãcând niciun pas sã-l cucereascã. Cine va mai primi o şansã în lupta pentru cucerirea Burlacului, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri mâine searã, de la 20:20, în cel de-al şaselea episod „Burlacul”.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 04.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *