metalshow

Intalnire cu autorul Petru Popescu

Curtea Veche Publishing are deosebita plăcere de a anunţa întoarcerea în ţară a îndrăgitului scriitor Petru Popescu, autor al binecunoscutelor romane „Dulce ca mierea e glonţul patriei”, „Supleantul”, „Fata din Nazaret” şi „Prins”. De această dată, autorul vine pentru a se întâlni cu cititorii ploieşteni. La evenimentul ce va avea loc marţi, 22 martie 2011, începând cu ora 12.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploieşti, vor lua parte prof. Nicolae Boaru, Director al Bibliotecii Judeţene Ploieşti şi Grigore Arsene, Director General al Editurii Curtea Veche.

Evenimentul este realizat cu prilejul aniversării a 90 de ani de existenţă a Bibliotecii Judeţene „Nicolae Iorga” Ploieşti, în cadrul unui şir de manifestări deosebite ce vin să celebreze implicarea bibliotecii în dezvoltarea culturală a oraşului. Printre acestea se numără şi Festivitatea de deschidere ce a avut loc astăzi începând cu ora 11.00 în Sala Europa a Palatului Administrativ (Casa Albă), în cadrul căreia a luat cuvântul şi scriitorul Petru Popescu.

Editura Curtea Veche a avut onoarea de a publica, în ultimii doi ani, patru volume ale autorului Petru Popescu. „Supleantul” rămâne unul dintre cele mai bine vândute romane publicate de editură în ultima perioadă.

Bucuresti, 21.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *