free download 78 travel guides written by experts

“Intalneste vara la Liberty Center” – un program de oferte de sezon, promotii

si evenimente speciale purtand marca Liberty Center

Liberty Center propune vizitatorilor sai alternative atractive la o vara torida,  prin lansarea unui program special de sezon.  Intitulat  “Intalneste vara la Liberty Center”,  programul sta sub semnul libertatii vizitatorului de a alege ce i se potriveste cel mai bine din oferta, promotiile si numeroasele evenimente pe care  Liberty Center le propune pentru vara 2009.

Liberty este un centru comercial gandit special sa raspunda nevoilor de shopping si divertisment ale tuturor locuitorilor Bucurestiului.

Situat in apropierea parcului Izvor si  la doi pasi de zona Unirii, fiind usor accesibil din orice punct al orasului, Liberty Center are o oferta imbatabila in ceea ce priveste calitatea ofertei de produse si servicii disponibile, dar si in tot ceea ce inseamna promotii, cu un raport calitate-pret greu de egalat pe piata.
Liberty ofera vizitatorilor sai cele mai convenabile alternative de a face cumparaturi si de a petrece momente frumoase alaturi de familie sau prieteni, iar cele 9 luni de la lansarea sa arata ca si-a castigat deja un loc binemeritat in peisajul centrelor comerciale din Bucuresti. Calitatea si diversitatea produselor, preturile avantajoase, promotiile variate, serviciile de inalta tinuta, la care se adauga designul modern, luminos si spatiile ample si primitoare pozitioneaza Liberty printre locurile preferate de publicul larg.

Mike Pugh, Center Manager Liberty Center: “Este prima vara pe care Liberty Center o petrece impreuna cu clientii sai si ne dorim sa fim la inaltime. Ii invitam aici si pe cei care nu ajuns sa ne treaca pragul pana acum. Tineri sau adulti, copii, parinti sau bunici, fiecare va gasi in programul nostru de vara ceva care sa-I fie pe plac.”
Liberty Center este primul shopping center din capitala care a data startul promotiilor de sezon, cele peste 100 de marci prezente in incinta sa afisand de la inceputul lunii iulie reduceri masive la produsele de sezon.

In iulie si august, pe langa aceste oferte si promotii de vara, vizitatorii vor descoperi la Liberty Center evenimente speciale si festivaluri tematice, fie in incinta, fie pe terasele din exterior, fie in zona din jurul centrului comercial. Nu vor lipsi lansarile de filme, spectacolele tip karaoke si concertele live, precum si programele speciale moderate de MC-ul Liberty Center  sau sustinute de DJ-I binecunoscuti.

Astfel, in fiecare miercuri si vineri, intre orele 18.30 si 20.00, terasele din fata mall-ului invita publicul sa se alature MC-ului, pentru un program special, din care nu vor lipsi premiile puse in joc de Liberty.  Joia este dedicata programului de karaoke, cu incepere de la orele 20:00.

Programul si evenimentele verii la Liberty Center vor fi anuntate si in prima revista de cartier din Romania – “Uranus- Rahova” –  ce se distribuie gratuit in oras incepand cu 10 iulie 2009.

Scurta prezentare Liberty Center
Liberty Center se detaseaza in peisajul mall-urilor din Bucuresti prin 100 de marci de prestigiu romanesti si internationale, acoperind o plaja larga de produse si servicii.

Astfel, oferta Liberty Center cuprinde magazine de moda si accesorii, produse sportive, produse cosmetice, articole pentru copii, librarie, film si IT, telefonie mobila, articole electronice si electrocasnice, decoratiuni interioare, optica; la acestea se adauga o curatatorie ecologica, o florarie, bancomate, farmacii, o agentie de turism si un supermarket.

De asemenea, la Liberty Center publicul poate alege dintr-o multitudine de restaurante cu specific traditional sau international, fast-fooduri, baruri si cafenele elegante.

La Liberty Center se afla singurul cinematograf 100% digital si 3D din Bucuresti , The Light Cinema, cu 7 sali de cinema, cu o capacitate totala de 1500 de locuri si un bar complet echipat.

Liberty Center este si singurul loc din Bucuresti pentru experiente 6D, The 6D Experience powered by The Light Cinema, cu o capacitate de 40 de locuri, unde publicul poate urmari cele mai recente productii 6D lansate la nivel mondial.
Liberty Center este singurul mall din Bucuresti cu pationar permanent, The Champs, cu o suprafata totala de 300 mp, dispunand de patine proprii.
Centrul  are o suprafata totala de 65 000 mp, o suprafata inchiriata de 25 000  si este organizat pe doua nivele, care beficiaza in totalitate de aer conditionat, si dispune de o parcare subterana gratuita de 700 de locuri.

Beneficiind de o arhitectura moderna si ampla,  proiectul Liberty Center a fost premiat in aprilie 2009, in cadrul galei Southeastern European Real Estate Awards cu distinctia “Cel mai bun proiect de retail din 2008”. Liberty Center a fost lansat pe 31 octombrie 2008, valoarea totala a investitiilor fiind de 70 milioane de euro.

Bucuresti, 15.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *