free download 78 travel guides written by experts

Insula Creativității cu LEGO – eveniment captivant în acest weekend la Promenada

Insula Creativității LEGO®, cel mai mare eveniment de construcție LEGO din România la Promenada, 1-2 octombrie, nivel 1, orele 11-21

În weekend-ul 1-2 octombrie, cel mai îndrăgit joc în miniatură pregătește un șantier pentru cei mici, unde vor avea ocazia să construiască cel mai mare LEGO din România: Insula creativității

LEGO®! Desfășurat în premieră în România, Insula Creativității LEGO reunește cele mai îndrăgite versiuni: LEGO® DUPLO®, LEGO® City, LEGO® Friends, LEGO® NINJAGO™, LEGO® NEXO KNIGHTS™ și LEGO Classic.

Sub acoperișul centrului comercial Promenada va fi amenajat un adevărat oraș, în care vizitatorii vor putea vedea construcții realizate de sute de piese LEGO, care vor scoate la suprafață copilul din fiecare și, în același timp, vor pune imaginația tuturor la încercare.

Distracția va avea loc la nivelul 1, în Promenada, între orele 11:00 – 21:00. După ce își vor primi pașaportul de acces, copilașii de peste 5 ani vor putea să își aleagă zona preferată și să creeze cea mai interesantă construcție cu ajutorul cărămizilor disponibile.

În fiecare oră se vor expune creațiile pe Insula Creativității și se vor trage la sorți câte trei caștigători. Câștigătorii vor primi seturi LEGO, în cadrul unei ceremonii speciale: muzică, lumini, fum si țipete de bucurie vor aclama cea mai interesantă construcție!

Deoarece creativitatea nu cunoaște limite de vârstă, prichindeii au șansa să-și expună creația pe mini Insula Creativității și să caștige un set LEGO DUPLO pe oră.

Pentru că și părinții adoră concursurile, ei vor putea intra în competiție pentru a câștiga unul dintre cele 20 seturi LEGO Creator, dacă încarcă pe rețelele de socializare (www.facebook.com/LEGO sau www.instagram.com) între 1-2 octombrie o poză cu construcția copilului lor realizată în cadrul evenimentului, însoțită de hashtag-ul #InsulacreativitatiiLEGO.

Toți participanții vor fi recompensați pe loc cu miniseturi LEGO, diplome de participare și fotografii pentru o amintire de neuitat!

O lume fantezie așteaptă să o vizitați și să ne bucurăm de creativitatea pasionaților de LEGO.

Am început sezonul de toamnă cu un weekend plin la Promenada!

Mai multe detalii despre evenimente și promoții puteți descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro/.

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *