metalshow

Instruirea personalului din spitale, un proiect premiat pentru performanta in domeniul medical

Proiectul MEDAS a fost premiat in cadrul celei de a doua editii a galei „Dezvoltarea Infrastructurii Private de Sanatate” care a avut loc in data de 30 iunie 2010, la hotelul Crowne Plaza, Bucuresti.

RSC a castigat premiul pentru “Performanta in domeniul medical”, pentru atragerea de fonduri europene in cadrul proiectului „MEDAS – instruirea medicilor si a asistentelor medicale din spitale in management si utilizarea noilor tehnologii”, fiind singura companie producatoare de software medical premiata in cadrul evenimentului.

„Acest premiu reprezinta o recompensa pentru contributia adusa de RSC sistemului medical din Romania si in acelasi timp, ne motiveaza pe noi, echipa MEDAS, cei care am creat acest proiect de valoare, sa obtinem prin implementarea lui cele mai bune rezultate, incurajandu-ne sa mergem mai departe”, a declarat Sanda Saracu, coordonator activitati publicitate in cadrul proiectului MEDAS.

Evenimentul organizat de FinMedia a adus in dezbatere teme actuale ale sistemului medical privat din Romania, punand accentul pe diagnostic si tratament pentru sistemul de asistenta medicala, bani, logistica si provocarile momentului pentru asigurarile de sanatate.

In cadrul evenimentului a avut loc acordarea de distinctii si premii performerilor sectorului medical, de la servicii medicale pana la ofertantii de solutii software si echipamente medicale. Premiile de performanta s-au acordat in baza indicatorilor cantitativi si calitativi ai companiilor ce activeaza pe piata, in functie de cifra de afaceri, cota de piata, profit, vanzari realizate si numarul total de clienti.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni!

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *