free download 78 travel guides written by experts

„Inspire Wealth”, un proiect despre pietele de investitii din Romania

Un eveniment organizat aseară în premieră în București a reunit manageri și investitori din private banking, piața de capital, imobiliare, artă și viticultură, pentru a discuta despre oportunități și riscuri, consiliere și posibilitățile de investiții în aceste industrii.

La conferința „Inspire Wealth” au participat antreprenori, top și middle manageri din companii, factori de decizie din ambasade și liber profesioniști, iar temele dezbătute au făcut referire la provocările economice actuale și soluțiile de investiții financiare, comportamentul investitorilor, atractivitatea pieței de imobiliare în contextul economic actual, investițiile pe piața de capital, arta investiției în artă și oportunitățile și riscurile din domeniul viticulturii.

Moderat de Dan Suciu, evenimentul i-a avut ca vorbitori pe Răzvan Furtună, Șef Departament ERSTE Private Banking, Dr. Andrei Rădulescu, Senior Investment Analyst SSIF Broker, Sorin Burcă-Tutunaru, Project Manager Investiții Maurer Imobiliare, Gabriela Massaci, Director AnnArt Gallery și Giancorrado Ulrich, Președinte Vitis Metamorfosis.

Evenimentul „Inspire Wealth” a fost organizat de revista The Art of Living, în parteneriat cu ERSTE Private Banking, Maurer Imobiliare, AnnArt Gallery și Vitis Metamorfosis.

The Art of Living

The Art of Living este o revistă de artă, cultură şi wealth management, în care liderii unor industrii, antreprenori, artiști vorbesc despre carieră, afaceri, societate. Este o sursă remarcabilă de informații despre artă, muzică, design, arhitectură, investiții și banking. Revista este trimestrială, bilingvă și a fost lansată în România în noiembrie 2012.

Bucuresti, 28.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *