free download 78 travel guides written by experts

Inspiratie, tehnologie si tendinte internationale in organizarea de evenimente intr-o noua platforma

dedicata profesionistilor din industrie

Zece dintre cei mai recunoscuţi profesionişti internaţionali şi locali din industria de organizare de evenimente vin la Bucureşti pentru a contribui la iniţierea unei platforme inedite dedicată industriei de profil din România.

Platforma EVENTHEROES se lansează pe 26 iunie prin evenimentul „The story behind the scenes”. Vor participa peste 200 de profesionişti, manageri de evenimente din agenţii de profil dar şi din companii, agenţii de advertising şi PR, profesionişti din HR şi comunicare internă, operatori din industria de turism şi furnizori de servicii dedicate evenimentelor. EVENTHEROES – „The story behind the scenes” va include 10 ore de prezentări, interacţiuni şi workshop-uri care vor aborda tendinţele internaţionale din industria de organizare de evenimente, noile tehnologii şi provocări pentru profesionişti dar şi importanţa educaţiei în domeniu.

Andrei Dinu, Managing Partner EVENTHEROES:

„Industria de evenimente are constant nevoie de creativitate, de noi tehnologii şi de inspiraţie pentru a crea experienţe memorabile pentru clienţi, participanţi şi parteneri. În momentul de faţă răspunsul acestor nevoi se regăseşte doar pe plan internaţional – în mediul online sau la evenimente de profil. EVENTHEROES propune profesioniştilor din România o platformă care aduce la nivel local expertiza, tendinţele si exemplele de bună practică de la nivel internaţional. ”

Printre numele confirmate la prima ediţie EVENTHEROES – „The story behind the scene”, se află:

Julius Solaris – analist recunoscut al tendinţelor din industria de organizare de evenimente, fondatorul eventmanagerblog.com, unul dintre cele mai citite bloguri dedicate organizatorilor de evenimente, şi autorul The Event App Bible”, cel mai amplu ghid despre aplicaţiile mobile de management de evenimente. În cadrul EVENTHEROES, Julius va împărtăşi publicului tendinţele internaţionale în organizarea de evenimente şi tehnologiile aflate în plină ascensiune din domeniu într-o sesiune interactivă.

Jan Scheele – Directorul TEDxAmsterdam şi TEDxMaastricht. A organizat peste 20 de evenimente TEDx în întreaga lume (TEDxBaghdad, TEDxUnitedNations, TEDxCERN, TEDxEutropolis) dar şi alte evenimente internaţionale (Global Entrepreneurship Week, CityLiv Conference, Startup Weekend Amsterdam). La EVENTHEROES el va vorbi despre scopul şi planificarea strategică din spatele unui eveniment de succes.

Rai Shacklock – a contribuit decisiv în 1996 la dezvoltarea primului program academic de studiu în Managementul Evenimentelor din Marea Britanie. În 2003 a devenit primul Preşedinte european al International Council on Hotel, Restaurant & Institutional Education (ICHRIE) iar din 2007 este Head of Fundraising pentru UK Centre for Events Management (UKCEM). Rai va vorbi la EVENTHEROES despre educarea noului val de manageri din spatele evenimentelor de succes.

Guido Jansenss – Managing Partner EMAGIC, cel mai mare organizator de concerte din România. Cu ajutorul lor Bucureştiul a fost înscris pe harta celor mai importante concerte din lume, susţinute de artişti legendari. La EVENTHEROES va vorbi despre procesul de maturizarea din spatele industriei de evenimente muzicale din Romania.

Joe Goldblatt – Director Executiv la Centrul Internaţional pentru Studiul Evenimentelor Planificate (ICSPE), Profesor Doctor la Universitatea „Queen Margaret” din Edinburgh în grupul de Turism, Ospitalitate şi Evenimente şi autorul primului manual de management de evenimente care se publică de peste 25 de ani. Într-o intervenţie specială online în cadrul EVENTHEROES, Profesorul Goldblatt va vorbi şi va răspunde timp de o oră întrebărilor despre amploarea şi impactul pe care le pot căpăta evenimentele pe plan local şi internaţional.

Vorbitorii de la prima ediţie EVENTHEROES – „The story behind the scenes” au legături strânse cu industria de organizare de evenimente din Marea Britanie, aflată în top 5 la nivel mondial din punctul de vedere al valorii. Anual piaţa de profil din Regat depăşeşte valoarea de 36 de miliarde de lire sterline şi angrenează peste 550.000 de profesionişti în peste 1,3 milioane de evenimente. Estimările preconizează o valoare a pieţei de evenimente din Marea Britanie de peste 48 de miliarde de lire sterline până în 2020.

Andrei Dinu, Managing Partner EVENTHEROES:

„Potenţialul pieţei locale de organizare de evenimente este sub-utilizat şi suntem încă în etapa de dezvoltare a acestei industrii. Prin EVENTHEROES, lansăm o iniţiativă de informare, educare şi inspiraţie pentru cei care activează pe această piaţă, fie că vorbim de organizatori, clienţi sau furnizori. Oamenii din industrie cu care am discutat despre ideea şi nevoia unui astfel de eveniment şi-au arătat repede sprijinul şi entuziasmul faţă de iniţitivă, pe care au simţit-o ca fiind foarte necesară în România.”

Prima ediţie EVENTHEROES – „The story behind the scenes” se bucură de sprijinul partenerilor Wave Division – Engagement Partner, UAPR, AllWays4FWD, Fotograful Tău, The Bucharest’s, Brainovate, TentEvent, Sponseasy, CoolRentals, Sli.do, CatchBOX şi mediaTRUST, Cariere şi IQads ca Parteneri Media.

Biletele pot fi achizitionate online, pe site-ul evenimentului www.eventheroes.ro.

Până pe 28 mai preţul unui bilet early bird – „The Innovator Ticket” este de 85 EUR, urmând ca apoi să fie disponibile categoriile de bilete „Early Adopters” – 140 EUR şi „Regular Ticket” – 180 EUR.

Pentru mai multe detalii luaţi legătura cu Radu Bucur, Communication Manager EVENTHEROES la telefon – 0744 900 958 sau prin e-mail – radu.bucur@eventheroes.ro

Despre EVENTHEROES

EVENTHEROES este o platformă dedicată comunităţii organizatorilor de evenimente din România, prima de acest fel, care se lansează pe 26 iunie, în cadrul evenimentului „The story behind the scene”s. Evenimentul va reuni 10 vorbitori internaţionali şi locali, cu o foarte bună reputaţie în industria de organizare de evenimente în întreaga lume şi va atrage 200 – 250 de profesionişti de pe plan local, atât din companii şi corporaţii cât şi din agenţii de PR, media şi advertising.

Echipa EVENTHEROES este formată formată din:
Andrei Dinu – Managing Partner – Pasionat al industriei de organizare de evenimente cu experienţă în zona de event management and sales , voluntariat şi antreprenoriat social. Este implicat în organizarea TEDxBucharest din 2009 iar în prezent este şi TEDxBucharest Licensee Partnership Manager.
Alex Domnisoru – Sales & Logistics Manager – Fotograf profesionist,.antreprenor şi cofondator Fotograful Tău.
Miruna Minculescu – Sales & Logistics Manager – Fotograf profesionist,.antreprenor, şi cofondator Fotograful Tău.
Radu Bucur – Communication Manager – Profesionist în domeniul relaţiilor publice cu o experienţă de peste 7 ani în domeniu, în agenţii de comunicare şi în zona corporate.
Sebastian Plămădeală – Creative Production Manager – Prefesionist specializat în animaţie şi producţii video.
Petru Solomon – Research Specialist – Membru al echipei Incubator 107 cu implicare în numeroase proiecte de voluntariat în protofoliu.
Luciana Petroiu – Partner – Project Manager în proiecte de CSR, implicată în activităţi de voluntariat.

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *