free download 78 travel guides written by experts

Insotitorii Diavolului

John Misto
Editura Vremea

Aparut in colectia Rosu si negru, Insotitorii Diavolului este un roman politist din toate punctele de vedere. O fetita disparuta in Ajun de Craciun este presupusa a fi rapita si omorata. Multi ani mai tarziu detectivul Greg Raine face o descoperire care pare ca duce la infirmarea ipotezei mortii fetitei. A murit sau nu Anna Brennan? este ceea ce incearca sa afle detectivul si partenera sa.

Rasturnari de situatii, un tunel secret, maicute care au secrete, amintiri din copilarie care treptat dezvaluie o situatie speciala si extrem de importanta pentru actiunea in cauza, un detectiv la pensie si membri ai Brigazii Speciale, toate sunt de gasit in cartea lui John Misto. Insotitorii Diavolului este un roman in care inca din primele pagini intri in actiune. Personajele sunt construite frumos, oameni din Australia cu probleme si cu bucurii, cu framantari si cu pasiuni. Atunci cand crezi ca stii cum se va termina cartea mai apare ceva care schimba totul. Pentru cei carora le place acest gen de carte, politista, iata un roman pe care il iei in mana si nu-l lasi pana nu afli adevarul.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *