free download 78 travel guides written by experts

Inscrierile pentru programul Orizonturi Deschise derulat

de Fundatia Dinu Patriciu se apropie de final

Pe 15 iunie se incheie perioada de inscrieri pentru bursele ce vor fi acordate in anul de studiu 2009-2010 prin programul ‘Orizonturi Deschise’, program de burse private derulat de Fundatia Dinu Patriciu pentru al doilea an consecutiv, destinat tinerilor care doresc sa urmeze cursuri de master sau doctorat in cadrul unei universitati  de prestigiu din strainatate. Cei interesati se mai pot inscrie completand formularul online ce poate fi accesat pe adresa www.fundatiadinupatriciu.ro/ro/orizonturi-deschise.

Programul se adreseaza tinerilor care au absolvit o facultate si care doresc sa urmeze cursuri de pregatire de master sau doctorat la cel mai inalt nivel, in cadrul universitatilor de prestigiu din afara tarii. Fundatia Dinu Patriciu acorda anual 100 de burse, in valoare individuala de 15.000 USD pe an, pe toata perioada programului de pregatire, cu conditia ca bursierii sa isi mentina nivelul rezultatelor academice.

Avand in vedere ca obiectivul Fundatiei Dinu Patriciu este acela de a contribui prin sustinerea tinerilor la cresterea nivelului de educatie si excelenta din societatea romaneasca, beneficiarii burselor Orizonturi Deschise se angajeaza sa se intoarca in tara după terminarea programului de master/doctorat pentru o durata de timp cel putin egala cu cea a formatiei urmate, in caz contrar urmand a returna contravaloarea bursei.

Bucuresti, 10.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *