free download 78 travel guides written by experts

Inscrierile la The Alternative School for Creative Thinking – deschise pana pe 8 octombrie

Burse disponibile. Retrospectiva Young Lions in premiera si intalnire informativa pe 11 septembrie de la 6 pm.

(8 sept-8 oct) www.Thealternativeschool.com anunta deschiderea inscrierilor pentru semestrul Eurobest. Semestrul se adreseaza celor care activeaza in industrii creative (designeri, art directori, strategi, brand manageri, comunicatori digitali, oameni de PR si Media Creativa) care vor sa fie la curent cu trendurile in comunicarea internationala si sunt interesati sa performeze in industria comunicarii, construindu-si portofolii pe briefuri reale, sub indrumarea unor jucatori experimentati din domeniul gandirii creative. Focusul acestui semestru se va axa pe Creative Effectiveness, Comunicare Integrata si Cyber, iar in premiera are loc, optional, cursul practic de art direction pentru cei care isi doresc sa aplice modalitatile de comunicare vizuala in proiectele de zi cu zi. Cum fusion communication este trendul in comunicarea globala, iar limbajul vizual domina din ce in ce mai multe discipline, programa va armoniza prezentarea studiilor de caz premiate la Cannes si Eurobest cu briefuri ce solicita inteligenta emotionala, exercitiul de imaginatie si talentul de a pune in pagina, expresiv si concis, solutii la probleme.

Tuturor celor interesati de programele The Alternative School si de istoria categoriei Young Lions la Cannes le este dedicat in premiera evenimentul ~Retrospectiva Young Lions~, ce va avea loc la UniCredit Tiriac Bank pe 11 septembrie.

Specializarile la The Alternative School costa intre 250 si 800 de Euro pe an, in functie de numarul de semestre ales si formula de participare (individual sau in echipa). Celor interesati de scoala, cu potential, dar fara resurse financiare, le este dedicat un program de burse, oferite in urma rezolvarii unui brief.

Brief-ul se poate rezolva individual sau in echipa si poate fi solicitat la win@canneslions.ro.

Participarea la evenimentul Retrospectivei YOUNG LIONS de la Unicredit Tiriac Bank este limitata, de aceea, confirmarea prezentei cu nume, prenume si telefon este necesara.

The Alternative School for Creative Thinking a facut pionierat in educatia din domeniul creativ. In ultimii 9 ani peste 250 de tineri au beneficiat de specializari internationale la Cannes si Eurobest, iar cei mai buni dintre ei au adus Romaniei Gold, Grand Prix, Bronz si Order of Merit in competitii internationale de prima marime.

Adresa de confirmare – win@canneslions.ro

Ne gasiti si pe Linkedin sau Facebook, la The Alternative School for Creative Thinking.

Bucuresti, 09.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *