Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Inscrieri pentru Lawyers Bowling Cup 2006

De astazi au inceput inscrierile pentru Lawyers Bowling Cup 2006!
Lawyers Bowling Cup 2006 se adreseaza exclusiv caselor de avocatura si va avea loc in perioada 13-15 iunie la Play Planet, Plaza Romania. Lawyers Bowling Cup este un eveniment Fara Cravata, singurul eveniment de acest gen adresat domeniului legal.

Palette Advertising va invita sa participati la Lawyers Bowling Cup 2006, prima competitie de bowling adresata exclusiv domeniului legal. Combativitatea este o trasatura specifica acestui domeniu dar competitia Fara Cravata va arata cine o exploateaza la maxim!

Conditiile impuse pentru a participa la un eveniment Fara Cravata sunt: spiritul de echipa si de fair-play, dinamism, deschidere si desigur o tinuta „fara cravata”.

Competitia va debuta marti, 13 iunie, la Play Planet, incepand cu ora 18.00. Echipa va fi formata din 4 membri. Taxa de participare pentru intreaga echipa, indiferent de faza de calificare este de 200 de euro + TVA.
Parteneri media: Radio 21, Vivid, Cariere, PRwave, Webvertise.

Premiile oferite de GLOBAL TEHNOLOGIC SERVICES – aplicatie client-server pentru managementul relatiei cu clientii societatii – totalizeaza 2.000 euro.
Pizza de la Caffe Ristorante Il Corso va asigura energia necesara pentru a invinge!

Palette Advertising si Play Planet, in calitate de coorganizatori isi doresc sa creeze o traditie anuala a confruntarilor in afara biroului in care sa dicteze fairplay-ul si distractia. Aceasta colaborare aduce pe pistele de bowling in 2006 companiile din domeniul IT&C, legal, farmaceutic si financiar.

Bucuresti, 3.05.2006

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *