free download 78 travel guides written by experts

Inscrie-te in concurs pe noul site EcoPaparazzi.ro

EcoPaparazzi isi lanseaza noul site. Incepand de astazi, vei putea gasi la adresa www.ecopaparazzi.ro, toate informatiile de care ai nevoie pentru a deveni un adevarat ecopaparazzo. Asadar, intre 1 si 30 aprilie are loc o noua editie concursului. Incarca-ti pozele sau filmele in care surprinzi imagini din comunitatea ta in sectiunea Concurs. Daca pe 30 aprilie ai cele mai multe voturi, ai castigat un aparat foto digital si un certificat ECDL. Pentru a fi eligibile, materialele tale trebuie sa atraga atentia asupra felului in care vecinii tai protejeaza sau, din contra, pun in pericol natura. Platforma de concurs este in continuare gazduita de Trilulilu si a fost dezvoltata cu sprijinul UPC Romania si al Asociatiei Environ.

Inceputul lunii aprilie aduce noutati legate de EcoPaparazzi. Astfel, incepand de astazi poate fi accesat noul site www.ecopaparazzi.ro, iar regulamentul concursului are cateva modificari. Noul site vine ca raspuns la nevoia de informatie de care a dat dovada comunitatea participantilor la concursul de “politie verde a bunului simt”. Cei interesati de protectia mediului pot gasi la aceasta adresa toate datele necesare bunei derulari a concursului EcoPaparazzi: regulamentul concursului, perioada de desfasurare, premiile puse in joc, precum si exemple de lucrari ce au participat la editiile anterioare.

Noua editie a concursului se va derula intre 1 si 30 aprilie pe site-ul www.ecopaparazzi.ro si va avea premii ce constau in aparate foto digitale, certificate ECDL si alte surprize. Cei care doresc sa participe pot trimite materialele pentru concurs pe adresa contact@ecopaparazzi.ro sau le pot incarca direct pe pagina de concurs www.ecopaparazzi.ro/concurs. Pot participa materiale foto sau video ce surprind felul in care comunitatea locala respecta sau pune in pericol natura. Se pot inscrie in concurs persoane de orice varsta, indiferent de localitatea de provenienta.

O sectiune care se afla inca in lucru este blogul EcoPaparazzi, care va pune la dispozitia cititorilor informatii de ultima ora din domeniul protectiei mediului. In acelasi timp, blogul va da cuvantul participantilor la concurs, precum si celor interesati de ecologie, pentru a prezenta pe larg problemele pe care acestia le sesizeaza in comunitatile locale sau pentru a pune la cale actiuni practice de protejare a naturii.

Modificarea principala in ceea ce priveste regulamentul se refera la durata concursului. Incepand cu editia lunii aprilie, fiecare concurs se va desfasura lunar, intre prima si ultima zi a lunii respective, urmand ca premiantii sa fie anuntati in prima zi a lunii urmatoare. Regulamentul complet poate fi consultat la adresa //www.ecopaparazzi.ro/index.php?page=regulament.

Premiile vor fi oferite de UPC Romania, ECDL Romania si Asociatia Environ si vor consta in aparate de fotografiat, certificate ECDL si multe alte surprize.

EcoPaparazzi este un proiect al agentiei specializate in proiecte sociale, Media Image Factory. EcoPaparazzi isi propune sa devina o prezenta online permanenta. Concursul EcoPaparazzi.ro se va desfasura lunar, iar platforma va deveni un loc in care toti cei interesati de protectia mediului pot atrage atentia asupra problemelor pe care le sesizeaza in comunitatile lor. Aici pot interactiona, creand o comunitate cu o voce puternica – o comunitate care, treptat, sa poata provoca autoritatile la depistarea celor mai eficiente solutii pentru a trata problemele de mediu.

“EcoPaparazzi.ro isi propune sa devina locul in care noi toti putem aduce marturii ale indiferentei fata de mediu, pentru dezvoltarea spiritului civic. Doritorii pot incarca fotografii si filme la adresa www.ecopaparazzi.ro si pot discuta intre ei. Se urmareste activarea comunitatii eco in spatiul online, datorita posibilitatilor extinse pe care acesta le ofera pentru promovarea unui mesaj responsabil fata de mediul inconjurator.” spune Nicoleta Talpes, Managing Partner Media Image Factory, initiator Ecopaparazzi.

Bucuresti, 04.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *