free download 78 travel guides written by experts

Inregistrare High Definition in mai putin de 15 minute cu Verbatim Blu-ray BD-R 25GB 6x

Verbatim Blu-ray BD-R 25GB 6x Printabil

Noul Blu-ray de la Verbatim oferă 25GB capacitate de stocare cu rată de inscripționare de 6x și o suprafață mare printabilă pentru a permite personalizarea sau etichetarea discului. Este ideal pentru înregistrarea filmelor în HD, salvarea unor cantități mari de date și arhivarea pe termen lung a fișierelor inclusiv a fotografiilor și clipurilor video.

· Capacitate de 25GB, oferind de până la 5 ori mai mult decât un DVD-R standard, echivalentul a 4800 de imagini a câte 5MB
· Strat protector Hard Coat
· Durată de viață extinsă
· Strat de înregistrare inorganic MABL pentru o superbă calitate a înregistrărilor
· Performanță excelentă în redare
· Suprafață printabilă până la cercul interior, compatibilă cu orice imprimantă inkjet (22 – 117mm)

Mediile Blu-ray devin din ce în ce mai atrăgătoare pentru consumatori – atât pentru acasă cât și pentru mediile profesionale – necesare la înregistrarea și arhivarea datelor. Verbatim întâmpină această cerere cu noul său disc Blu-ray BD-R 25GB 6x Printabil, ce oferă de până la 5 ori capacitatea unui DVD-R, garantând stocarea pe termen lung în siguranță a fișierelor, de la imagini personale și clipuri video până la documente necesare birou. Având un interval de inscripționare mai mic de 15 minute, este de asemenea complet compatibil pentru imprimarea cu inkjet (22 – 117mm) datorită suprafeței printabile până la cercul interior.

Tehnologie de înregistrare Verbatim MABL și protecție HardCoat

Discurile Verbatim BD-R 6x și BD-R DL folosesc un nou dezvoltat strat inorganic de înregistrare numit MABL; o tehnologie patentată ce asigură calitatea impecabilă a inscripționărilor, timp îndelungat de arhivare și performanțe excelente la redare. Tehnologia testată Verbatim cât și experiența companiei asigură înregistrarea perfectă pe fiecare disc Blu-ray. Ca fiecare produs Verbatim: CD, DVD și Blu-ray, discurile beneficiază de o garanție pe viață.

Tehnologia Hard CoatTM de la Verbatim – un strat special de protecție contra zgârieturilor – evită probleme la inscripționare și redare prin protecția împotriva zgârieturilor, amprentelor și prafului. “Datorită stratului protector hard coat și tehnologiilor de înregistrare dezvoltate de către compania mamă Mitsubishi Kagaku Media, clienții pot avea încredere într-un produs de cea mai înaltă calitate,” a declarat Torsten Leye, Marketing Manager Optical al Verbatim EUMEA.

Verbatim/Mitsubishi Kagaku Media este membru al Asociației Blu-ray Disc Association (BDA) iar ca brand de top în mediile optice CD-, DVD- și Blu-ray, menține o relație strânsă cu cei mai mari producători de playere optice și recordere. Verbatim colaborează cu producătorii hardware prin asigurarea mediilor optice pentru teste și dezvoltarea hardware. Acest aspect asigură clienții că produsele Verbatim vor avea mereu un grad mare de compatibilitate cu cele mai mari companii de hardware.

“Echipa noastră de Cercetare și Dezvoltare de la Mitsubishi Kagaku Media ne permite să fim în fruntea Tehnologiei Blue Laser având ca exemplu discurile în triplu strat cu o capacitate de 100GB,” declara Torsten Leye, Marketing Manager Optical al Verbatim EUMEA. “Noile discuri vor fi produse la fabrica din Mizushima a Mitsubishi Kagaku Media și ne așteptăm la apariția acestora pe piață în primăvara 2011.”

Bucuresti, 05.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *