free download 78 travel guides written by experts

Inovatiile aduse de www.aparatelinguale.ro sunt acum accesibile

tuturor prin Webvertise

Webvertise anunta cu entuziasm un site ce isi propune sa faca oamenii fericiti prin metode cat mai simple: www.aparatelinguale.ro. Pe site vizitatorii afla informatii despre Asiomed intr-un mod facil si pot contacta rapid compania. Asiomed ofera servicii de tratament ortodontic, care consta intr-o consultatie preliminara si realizarea unui plan pentru fiecare dinte. Tratamentul se bazeaza pe purtarea unui aparat lingual. Avantajul esential al produselor de pe site-ul www.aparatelinguale.ro este indreptarea dintilor fara ca aparatul sa fie vizibil. Termenul "lingual" se refera la atasarea aparatelor pe suprafata interioara a dintilor, acolo unde nu pot fi vazute. Aparatele devin practic invizibile.

Un element fascinant al site-ului este sectiunea de raspunsuri si intrebari. Viitorii clienti pot avea o imagine despre ce inseamna sa fii client al Asiomed. In plus, isi pot rezolva unele nelamuriri foarte usor.

O sectiune care nu poate sa lipseasca la un site de acest gen este "inainte si dupa". Se ofera astfel o comparatie in oglinda, si utilizatorii site-ului vad rapid care sunt beneficiile concrete ale serviciilor oferite de Asiomed.

Pentru Ionut PARVU, project manager pentru compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise, satisfactia lucrului bine facut a fost deosebita. "Pe tot parcursul proiectului am venit cu idei noi, si am incercat sa intelegem cat mai bine afacerea clientului. Cand, la sfarsitul proiectului de realizare a site-ului, clientul a fost foarte multumit, satisfactia a fost imensa. Stiam insa ca dupa aceasta satisfactie vine o noua provocare: mentinerea site-ului la acelasi standard. Consider ca Webvertise poate indeplini si aceasta sarcina cu succes" a afirmat Ionut PARVU.

Un punct forte al site-ului este telefonul de contact. Acesta este vizibil din orice pagina a site-ului. Grafica este realizata cu tehnologia Flash, pentru un plus de dinamism.

Bucuresti, 2.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *