bucharest tech week 2021

Inovații și soluții estivale de la Marks & Spencer

În acest sezon, Marks & Spencer îți prezintă piesele must-have ale verii, piesele esențiale pe care trebuie sa le pui în bagaj atunci când îți construiești garderoba de vacanță – costumele de baie ce îți pun în valoare silueta și hainele perfecte pentru plajă!

Fie că te relaxezi la piscină, fie că te bucuri de briza mării, la Marks & Spencer vei găsi costumul de baie ideal pentru orice activitate. De la culori vibrante și printuri florale, la modele statement, monocrome sau cu buline, toate costumele de baie sunt construite cu ajutorul tehnologiei Secret Slimming™, care îți modelează și subțiază corpul, pentru un boost de curaj și încredere. Tehnologia StayNEW Chlorine Resist™ a fost concepută pentru a păstra culorile vii și pentru a le proteja de apa din piscină, iar tehnologia Sun Smart™, o altă inovație inteligentă și o noutate în acet sezon, oferă protecție solară UPF50 + pentru o selecție de costume de baie.

Hainele pentru plajă, ce vor complimenta perfect colecția de costume de baie, au încorporată tehnologia Cool Comfort™, pentru ca tu să te simți fresh chiar si în cele mai călduroase zile.

Inovatii si solutii estivale de la Marks & Spencer

Dintr-o gamă largă de tricotaje lejere, in sau bumbac, alege piesele care îți vor pune în valoare silueta și care te vor purta de la o zi relaxantă petrecută la plajă la un cocktail elegant la apus de soare.

Lisa Illis, Director de Creație al departamentului pentru femei, te sfătuiește să aplici aceleași reguli pe care le aplici atunci când iți alegi lenjeria intimă – măsurarea dimensiunii bustului, alegerea unui material confortabil și probarea mai multor stiluri, pentru a observa care este cel mai avantajos pentru tine. Costumele de baie cu sutien în V vor avantaja siluetele înguste, pe când sutienele balconette, cu susținere mai mare, vor fi perfecte pentru o siluetă lată în umeri. Topurile bikini ce pot fi purtate în mai multe feluri sunt versatile și te vor ajuta să obții un bronz perfect, la fel ca cel tip bandeau, care este perfect pentru toate tipurile de siluetă și cu ajutorul căruia te vei bronza fără urme.

În acest sezon, la Marks & Spencer ne-am asigurat că vei găsi forma perfecta și stilul ideal pentru silueta ta, fie că vorbim despre costume de baie sau haine ce pot fi purtate la plajă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *