free download 78 travel guides written by experts

Inovatie la electrocasnicele Philips prezente la IFA Berlin 2011

Philips a prezentat la IFA Berlin 2011, două produse electrocasnice inovatoare, de cea mai bună calitate, care aduc simplitate în utilizare şi îmbunătăţesc viaţa consumatorilor:
– Noul sistem Philips AquaTrio – aspiră, spală şi usucă podelele
– Noua cafetieră în ediţie specială SENSEO Viva Café Eco – prima cafetieră automată realizată în totalitate din materiale reciclate

Noul sistem Philips AquaTrio – aspiră, spală şi usucă podelele

Philips introduce noul sistem AquaTrio Pro, o inovaţie de ultimă generaţie care aspiră, spală şi usucă podelele în acelaşi timp, oferindu-vă curăţenie perfectă cu un efort înjumătăţit. Ideal pentru toate suprafeţele dure, inclusiv lemn, parchet laminat, vinil, ceramică sau piatră naturală, tehnologia inovatoare cu triplă accelerare a AquaTrio Pro îndepărtează mai întâi murdăria, apoi spală şi usucă dintr-o singură mişcare.

În primul rând, acţiunea de aspirare ciclonică puternică atrage praful şi mizeria, după care o perie din microfibre, care se roteşte cu viteză, spală podeaua, îndepărtând petele, lichidele şi scurgerile. Aceste perii inovatoare redau o forţă mecanică de 6700 rpm, rotindu-se mai repede decât axul unui motor de maşină. Îndepărtând cu eficienţă petele lipicioase, periile se adaptează la diferitele linii ale podelei dvs., curăţând colţurile greu de accesat. În cele din urmă, cea de-a doua perie cu rotaţie rapidă absoarbe apa rămasă, accelerând timpul de uscare cu 50% faţă de spălarea obişnuită, oferindu-vă mai mult timp liber.

Philips AquaTrio Pro are recipiente separate pentru apă curată şi apă murdară, pentru a evita împrăştierea apei murdare pe podele. În plus, se clăteşte automat după utilizare, trebuie doar să aşezaţi aparatul pe tava de curăţare, să turnaţi o cană de apă de la robinet în tavă şi să-l porniţi timp de câteva secunde.

Philips AquaTrio Pro utilizează mult mai puţină apă şi este mai eficient decât spălarea obişnuită. Un rezervor plin cu 700ml de apă curăţă peste 60m2 de podea dură, făcându-l foarte indicat pentru curăţarea suprafeţelor extinse. Aparatul utilizează cu 70% mai puţină apă în comparaţie cu spălarea cu mopul. În plus, tehnologia inteligentă şi utilizarea eficientă a energiei ale AquaTrio Pro economisesc până la 50% din consumul de energie în comparaţie cu aspirarea.

Ediţia specială SENSEO Viva Café Eco

Philips prezintă ediţia specială SENSEO® Viva Café Eco, o cafetieră uimitoare şi inovatoare, de cea mai bună calitate, fabricată folosind aparate electronice vechi şi produse Philips reciclate. Savuraţi cafeaua preferată, în fiecare zi, protejând în acelaşi timp mediul. Folosind deşeuri de aparate electronice pentru realizarea unui aparat complet nou, SENSEO Viva Café Eco închide în mod eficient bucla de reciclare. Aceasta este prima cafetieră automată realizată în totalitate din materiale reciclate. SENSEO® Viva Café Eco este un pas extraodinar în direcţia sustenabilităţii pentru Philips, cu angajamentul său pe termen lung, EcoVision5, dedicat fabricării produselor cu impact redus asupra mediului şi care utilizează materialele într-un mod inspirat din punct de vedere al designului, dar în acelaşi timp sustenabil.

Ca de obicei, ediţia specială SENSEO® Viva Café Eco oferă cafea de calitate, cu gust extraordinar, folosind sistemul unic de infuzare SENSEO® pentru a oferi cafeaua superioară, iubită de clienţi. Toate acestea la simplă apăsare a unui buton, doar într-un minut.

Bucuresti, 02.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *