free download 78 travel guides written by experts

Inovatie continua

Noul storcător Philips Avance se curăţă într-un minut

Toamna aceasta, Philips continuă seria de inovaţii prezentându-vă noul storcător de fructe Avance, cu un design nou şi atractiv. Acesta se curăţă într-un minut datorită sitei inovatoare şi face stoarcerea fructelor şi legumelor simplă şi rapidă.

Noul storcător Philips Avance Juicer a fost creat pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorului de la început şi până la sfârşit şi pentru a permite stoarcerea fructelor şi a legumelor rapid, fără a face mizerie, oferind cu 10% mai mult suc1.

Oamenii iubesc sucurile proaspete făcute în casă, dar nu le prepară atât de des pe cât ar vrea, ferindu-se de murdăria de după. Datorită sitei uşor de curăţat şi recipientului pentru pulpă cu un design inteligent, curăţenia durează numai un minut.

Sita electroşlefuită facilitează îndepărtarea fibrelor greu de eliminat prinse după stoarcere în ochiurile sitei. Nu mai este nevoie să frecaţi sau să apelaţi la perii pentru curăţat. În plus, recipientul pentru pulpă este poziţionat exact sub sită – spre deosebire de alte storcătoare la care acest recipient este deasupra sitei – ceea ce permite eliminarea foarte rapidă a pulpei şi a resturilor. Odată terminată stoarcerea, componentele aparatului se demontează cu uşurinţă, iar piesele detaşabile pot fi spălate rapid sub un jet de apă sau în maşina de spălat vase, pentru ca storcătorul să fie gata pentru o nouă rundă de sucuri.

Sita unică, poziţionată invers, extrage cu 10% mai mult suc2 din fructe şi legume şi produce până la 2,5 litri de suc într-un ciclu de stoarcere, pentru ca toată familia să se poată bucura de prospeţimea sucurilor de fructe şi legume. Cu Avance Juicer, chiar şi cele mai dure ingrediente sunt uşor de procesat, acesta având două viteze pentru stoarcerea fructelor şi legumelor tari sau moi şi un motor puternic. Timpul de preparare este de asemenea redus, mulţumită tubului de alimentare de dimensiuni mari, care permite introducerea ingredientelor întregi; deci nu este nevoie de tăiere prealabilă. Storcătorul Avance de la Philips este dotat şi cu o gură de scurgere pentru a direcţiona sucul exact în pahar şi a preveni stropirea blatului. Şi pentru a meţine bucătăria şi mai curată, există un accesoriu de oprire a picurării care nu lasă sucul să se scurgă.

Storcătorul Avance oferă familiilor un nou mod de a savura băuturi delicioase şi sănătoase, bogate în vitamine şi nutrienţi, perfecte pentru a le oferi copiilor un impuls de energie pentru şcoală. Împreună cu broşura cu reţete pentru băuturi de fructe şi legume care vor impresiona cu siguranţă întreaga familie, noul storcător Philips Avance este adaosul perfect pentru orice casă şi bucătărie.

Preţ: noul storcător Philips Avance (HR1871) – 869 lei

1 În comparaţie cu storcătorul Philips numărul unu HR1861.
2 În comparaţie cu storcătorul Philips numărul unu HR1861.

Bucuresti, 21.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *