free download 78 travel guides written by experts

Innuendo Advertising creste cat altii in 10 ani

Innuendo Advertising se dezvoltă cât alţii în 10ani!Firma de publicitate full service, apărută pe piaţa timişoreană de 1 anişor iese în faţă şi te provoacă : Are you inn?Innuendo Advertising şi-a propus încă de la început să fie prima agenţie de publicitate în adevăratul sens al cuvântului din vestul ţării. Dacă în august 2008 au fost primii care au implementat în mijloacele de transport în comun din Timişoara -mânerele publicitare, care au avut un real succes,acum Innuendo Advertising îşi împarte serviciile astfel: innmotion-bus handle advertising-mânere cu spaţiu publicitar pentru mijloacele de transport în comun; inncolors-ad shop-produse personalizate, utile oricărei companii, inntouch- PR&Events-organizare,planificare evenimente,implementare,concepţii şi strategii PR, consultanţă şi relaţionare.
   
Aceste ramuri ale Innuendo Advertising vor fi de acum înainte ariile care vor răspunde de serviciile Innuendo Media Trust.

Innuendo Media Trust-este un trust de media înfiinţat în anul 2008- format din săptămânalul Opinia Timişoarei-ziar de opinie, firma de publicitate- Innuendo Advertising, InnMotion-bus handle advertising, InnColors-ad shop  şi InnTouch-PR&Events.   

Timisoara, 30.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *