Shadow

Innovate your future @ Ixia – program academic complet pentru studenții pasionați de securitate, programare și dezvoltare software

Programul academic Innovate your future @ Ixia oferă studenților cu profil tehnic stagii de internship plătite, școli de vară sau concursuri pentru lucrările de diplomă.

Ixia, lider la nivel mondial în testarea, securitatea și vizibilitatea rețelelor, lansează noul program academic complet Innovate your future @ Ixia. Dedicat studenților pasionați de programare, securitate, rețelistică, dezvoltare de aplicații, programul le va oferi acestora diferite ocazii să lucreze îndeaproape cu specialiști IT cu experință din cadrul companiei și să se implice direct în proiectele Ixia.

Programul academic oferă o serie de oportunități, de la stagii de internship plătite și școli de vară în domeniul securității sau FPGA până la concursuri pentru lucrările de diplomă.  Mai mult, Ixia se va întâlni și direct cu studenții de la facultățile cu profil tehnic în cadrul evenimentelor Ixia Day de la Universitatea Politehnică București și Universitatea Transilvania din Brașov pentru a povesti despre oportunitățile pe care aceștia le pot avea în domeniul IT&C.


25 de poziții disponibile pentru stagiul de internship la Ixia

O componentă importantă a programului academic Innovate your future @ Ixia este stagiul de internship, aflat la a opta ediție. Anul acesta, Ixia oferă 25 de poziții libere studenților care își doresc să lucreze pe proiecte din arii precum cloud, securitate, QA, network & mobile applications, automatizare, wireless și multe altele. Stagiul de internship durează 3 luni, începând din luna iunie până în septembrie. Mai mult decât atât, studenții vor putea să-și îmbunătățească cunoștințele de programare într-o gamă variată de limbaje, vor avea acces la tehnologii de ultimă generație și o serie traininguri și resurse pentru dezvoltare profesională și personală.

Școli de vară și vizite în facultăți

În parteneriat cu mediul academic, Ixia organizează și două școli de vară dedicate aprofundării și aplicării cunoștințelor în securitate și FPGA & hardware design pe care studenții le dobândesc în cadrul facultății. Pe parcursul a 2 luni, specialiști din Ixia și profesori de la Universitatea Politehnică București vor lucra alături de participanții la școlile de vară pentru a dezvolta proiecte similare celor pe care le vor întâlni în mediul de lucru real.

Inginerii Ixia vor vizita și anul acesta facultățile cu profil tehnic din București, în cadrul evenimentelor Ixia Day care se vor desfășura pe 23 martie în cadrul facultății de Electronică și Telecomunicații între orele 17:00 și 19:00, iar pe 27 martie în cadrul facultății de Automatică și Calculatoare între orele 14:00 și 16:00. Cele două întâlniri sunt dedicate studenților care vor să afle mai multe informații despre programul academic, proiectele din cadrul companiei sau cum decurg stagiile de practică.

Tinerii din facultăți cu profil tehnic interesați de internship-uri pot verifica proiectele disponibile și aplica pe website-ul stagiipebune.ro sau pot trimite un mail pe adresa ixro-career@ixiacom.com, până la data de 31 martie 2017. Totodată, studenții pot urmări pagina de Facebook Ixia România – https://www.facebook.com/IxiaRomania/ pentru mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *