Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

INNA, Irina Rimes și Nicoleta Nucă, împreună pentru copiii cu boli incurabile

INNA, Irina Rimes și Nicoleta Nucă vor concerta pe scena Sălii Palatului marți, 16 aprilie, în cadrul showului Stars4Dreams pentru a veni in sprijinul fundatiei CID pentru copiii cu boli incurabile.

Evenimentul marchează o nouă ediție din campania Jeans4Dreams în care sunt implicate prin donații și prezență personalități din muzică și sport.

“Orice copil trebuie să aiba acces la educație, la servicii de sănătate, să fie iubit și fericit. Voi cânta pe 16 aprilie alături de colegele mele Irina Rimes și Nicoleta Nucă pentru visurile unor copii care au nevoie de noi”, a declarat INNA.

“Susțin campania Jeans4Dreams și m-am alăturat pentru că POT și vreau să fiu in continuare alături de acești copii, să fac ce-mi este cu putința. Dacă și tu POȚI, atunci fă un pas către ei! Te așteptăm pe 16 Aprilie la Sala Palatului”, a spus Irina Rimes.

Star Dreams

“Am decis să iau parte la Stars 4 Dreams, pentru ca îmi doresc sa fiu alături de acești copii și consider că prin ajutorul nostru, putem să le facem viața mai frumoasa!”, a adăugat Nicoleta Nucă.

Stars4Dreams înseamnă, de asemenea, împlinirea a 30 de ani de CID în România, demonstrând astfel succesul absolut al optimismului și al speranței.

Bilete aici: https://tiny.cc/edul4y.

Anul acesta, INNA va lansa albumul „YO”, care evidențiază un nou sound INNA, album scris în totalitate de artistă și produs de David Ciente, Albumul va fi lansat cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith. Cel mai recent single lansat de artistă de pe album este „Tu Manera”, cu peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cu o apariție inedită, plină de sensibilitate și cu un farmec aparte, Irina Rimes s-a lansat pe piața muzicală din Romania cu o piesă ce a stat pe primul loc în topurile muzicale româneşti luni în şir, primul ei single “Visele”. Anul trecut, artista a lansat albumul „Cosmos”, care conține piesa „Nu Știi Tu Să Fii Bărbat” cu peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Chiar ieri, Irina a lansat piesa “Poem”, în colaborare cu The Motans.

Nicoleta Nucă s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii de talente „X Factor”. Primul single al Nicoletei Nucă, lansat imediat după participarea la „X Factor”, a fost piesa „Nu sunt”, un adevărat succes, cu peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. Acum mai puțin de o săptămână, Nicoleta a lansat piesa „Tăcerea” în colaborare cu Vescan, piesă cu un puternic mesaj de dragoste, alături de un videoclip plin de emoție și mișcări de dans contemporan.

Toți banii din donații vor ajunge la Fundația Copii în Dificultate. Cei care doresc să îi ajute pe acești copii, dar nu pot ajunge la concertul de la Sala Palatului, pot să doneze 2 Euro prin SMS, trimițând mesajul ZILE la 8844 sau pot face donații direct în contul RO60BRDE426SV39194474260, deschis la BRD București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *