Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Inna confirma relatia cu managerul ei, Lucian Stefan

Duminica, 2 decembrie, incepand cu ora 19.45, Adelina Pestritu va asteapta la o editie speciala a emisiunii “D Paparazzi”. Pentru prima data, Inna vorbeste despre cel mai mare secret al ei. Este sau nu frumoasa cantareata intr-o relatie amoroasa cu Lucian Stefan, managerul ei? Aflati raspunsul Innei duminica seara de la ora 19.45, la Kanal D.

In ciuda faptului ca are un onorariul foarte mare pentru un concert, Inna recunoaste ca a invatat sa aiba grija de bani: “Nu cheltuiesc foarte multi bani pentru ca se fac greu, chiar daca nu ma credeti. Au crescut conturile, dar creste si proiectul si trebuie sa platim angajatii. Din primii bani castigati mi-am luat un microfon!”, a declarat artista. 

Clasata in topul celor mai frumoase femei din Romania, Inna spune ca nu isi doreste ca aceasta sa fie titulatura dupa care oamenii sa o recunoasca, ci mai degraba pentru faptul ca are o cariera muzicala in plina ascensiune. “Nu-mi doresc sa fiu o femeie frumoasa. In primul rand sunt cantareata, asta fac. Nu am fost niciodata la cosmetica si nici la masaj”, a spus Inna.

Intrebarea care planeaza cel mai mult in jurul tinerei este legata de relatia pe care o are cu Lucian, managerul sau si despre care nu a vorbit niciodata. Intrebata daca este adevarata aceasta informatie, Inna a raspuns: “Da, exista o relatie care creste de ani de zile!”. Ce iubesc cei doi, dar si cat amor exista intre ei, aflati duminica de la ora 19.45, intr-o editie speciala “D Paparazzi”.

Bucuresti, 29.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *