free download 78 travel guides written by experts

Initiative comunica prima campanie media Lidl in Romania

Campania a debutat la începutul lunii octombrie pe print şi TV

Initiative a dezvoltat şi a implementat prima campanie media derulată la nivel naţional pentru Lidl, cea mai mare reţea de magazine alimentare din Europa. Campania de imagine se axează pe comunicarea specificului regional al produselor din portofoliul Lidl şi a fost lansată în 7 octombrie, odată cu inaugurarea în România a 11 magazine noi.

Derulată de Initiative în print şi TV, campania susţine poziţionarea companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători.

“Ne bucurăm să fim partenerul Lidl şi suntem pregătiţi să sprijinim cu tot know-how-ul Initiative comunicarea lor în România. Fiind prima campanie Lidl, debutul a fost important, am făcut un tur de forţă pe TV şi print pentru a susţine creşterea notorietăţii brandului pe piaţa românescă”, spune Alexandra Olteanu, Managing Director Initiative.

Reţeaua Lidl numără în prezent 120 de magazine în România, cele mai noi unităţi fiind deschise în: Bucureşti, Câmpulung, Drăgăşani, Focşani, Giurgiu, Piteşti, Şelimbăr (jud. Sibiu), Timişoara, Turda, Zalău, Moineşti şi Râmnicu-Vîlcea. Până la sfârşitul anului, reţeaua Lidl va număra peste 125 de magazine, devenind astfel cel mai mare retailer modern, cu acoperire la nivel naţional, după numărul de magazine deţinute.

Ca urmare a unei selecţii organizate în luna septembrie, Initiative a fost aleasă agenţia de media Lidl şi va oferi servicii specializate de planificare şi cumpărare de media, strategie, consultanţă de media şi digital.

Echipa dedicată proiectului din partea Initiative este formată din: Ruxandra Ştefan – Client Service Director, Andreea Dinescu – Account Director, Liliana Pîrvu – Strategic Planner, Dan Togea – Senior Media Planner şi Cristina Chinde – Research Manager.


Despre Lidl

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de ţări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii 10 comercianţi de produse alimentare la nivel mondial.

În România, Lidl are în prezent peste 2.000 de angajaţi în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Despre Initiative

Initiative este una din cele mai mari reţele independente de media din lume, asigurând servicii specializate de planificare şi cumpărare de media, de strategie, consultanţă de media şi new media.

Initiative este membră a Interpublic Group of Companies şi este afiliată reţelei internaţionale Initiative Worldwide.

Pe piaţa locală, Initiative este activă de 17 ani şi are în portofoliu clienţi precum: Orange România, Ferrero, Bergenbier S.A, Millennium Bank, Johnson&Johnson, Provident Financial, BMW, Supreme Group, kika.

Bucuresti, 31.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *