metalshow

Inima Mea, Moldova

Nicolae Botgros si Orchestra Lautarii in cadrul unui spectacol fara precedent:

INIMA MEA, MOLDOVA – 22 septembrie la Sala Palatului!

Cei mai indragiti si apreciati artisti de la Chisinau vor oferi pe 22 septembrie la Sala Palatului o seara deosebita ce va destainui bucurestenilor o farama din sufletul muzicii de peste Prut.

Cu totii stim ca acolo unde este Nicolae Botgros, alaturi de Orchestra Nationala de Muzica Populara “Lautarii”, muzica acestuia ne umple inima de bucurie si ne face sa ne simtim mai romani decat oricand. Artist al Poporului, Cavaler al Ordinului Republicii, Nicolae Botgros nu are nevoie de nici o prezentare, fiind un geniu al muzicii, un virtuos al vioarei. Constituind o simbioza perfecta intre talent si profesionalism si cunoscut deopotriva ca dirijor si violonist de exceptie, Nicolae Botgros dispune de o sensibilitate remarcabila si tehnica exceptionala de interpretare confirmindu-i abilitati innascute, dar si acumulate pe parcursul studiilor academice de specialitate, fiind supranumit „vioara nepereche” sau „poetul viorii“.

Pe aceeasi scena in cadrul reprezentatiei „Inima Mea, Moldova” vor evolua valori artistice de pret ale basarabenilor, cuprinse in distributia unui spectacol complet. Incepand de la folclor si ne referim aici la nume precum Nicolae Glib, Mihai Ciobanu, ansamblul de dansuri sportive “Codreanca”, ansamblul de dansuri populare “Fluieras” si pana la muzica usoara atat de apreciata de toti romanii, reprezentata in acest spectacol de artisti precum Ion Suruceanu, Natalia Barbu, Stefan Petrache, Anatol Marzencu si formatiile Plai, Catharsis si Accord, care vor umple programul acestei seri cu divertisment autentic.

“Indiferent de situatia politica sau sociala cu care ne confruntam in aceste momente, observam ca arta primeaza, demonstrand ca reprezinta elementul esential ce are capacitatea de a sustine si a infrati romanii de pretutindeni. Totodata creeaza conexiuni puternice legate de spiritul comun si interactioneaza cu muzica si cultura ce realizeaza o punte simbolica intre neamurile romanesti ”, specifica Pepino Popescu, presedinte-director general Vreau Bilet.

Va anuntam ca biletele vor fi puse curand in vanzare in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, si Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, , Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 12.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *