free download 78 travel guides written by experts

Ingrijirea pielii in timpul iernii, cu NIVEA

Fiecare anotimp vine cu motivele lui de bucurie! Dacă vara înseamnă soare călduros, bronz ca de ciocolată şi concedii la mare, iarna este momentul zăpezii de poveste şi al sporturilor de iarnă: ski, placă, patinaj… săniuş. Cu toate acestea, în fiecare perioadă a anului, indiferent de vremea de afară, pielea noastră are nevoie de sprijin, iar acest lucru este valabil cu atât mai mult în cazul iernii. De îndată ce scad temperaturile, iar sezonul rece îşi intră în drepturi, pielea noastră are nevoie de tratament special. Protejează-ţi pielea de frig cu ajutorul unor produse ce conţin ingrediente puternic hidratante şi urmăreşte sfaturile NIVEA de îngrijire pe timpul iernii, pentru a avea o piele frumoasă şi sănătoasă:

1. Asigură-te că ai îngrijirea necesară la „pachet”

Vine iarna, iar pielea ta poate avea nevoie de îngrijire nu doar acasă, acolo unde ai câte un produs pentru fiecare parte a corpului, ci şi când eşti plecată. NIVEA Creme este o cremă hidratantă, ideală pentru orice tip de piele, atât pentru copii cât şi pentru adulţi, fiind potrivită pentru mai multe zone ale corpului. Din acest motiv, o poţi lua cu tine peste tot, fiind partenerul perfect al pielii tale şi chiar al familiei tale, în zilele reci de iarnă. NIVEA Creme oferă pielii o hidratare intensă, prevenind uscarea ei, mai ales în condiţii de frig, aer uscat şi vânt. Aceasta conţine Eucerit, complex propriu pielii, cu structuri lichide cristaline care protejează împotriva deshidratării, netezesc şi catifelează pielea.

Preţ recomandat: 3,6 RON (30 ml)
                                 6,76 RON (75 ml)

2. Iarna, optează pentru un lapte de corp cu ulei pentru extra-hidratare

Temperaturi scăzute, vânt puternic, zăpadă şi haine groase – toate acestea duc la o piele uscată şi deshidratată, motiv pentru care îţi recomandăm să înlocuieşti loţiunea de corp pe care o foloseşti în mod obişnuit cu un lapte de corp pe bază de ulei. Acesta îi va oferi pielii tale mai multă hidratare şi va înlătura senzaţia de „piele care ţine”. Laptele de corp nutritiv NIVEA Body Nourishing îţi oferă o îngrijire intensivă şi de durată, specială pentru pielea foarte uscată. Formula sa cremoasă ce conţine ulei de migdale asigură hidratarea continuă a pielii şi protejarea împotriva uscării. Îmbogăţit cu minerale naturale şi agenţi de hidratare, laptele de corp nutritiv NIVEA Nourishing Body Milk oferă îngrijirea intensivă de care pielea are nevoie în timpul iernii.

Preţ recomandat: 16,46 RON (250 ml)
                                 22,20 RON (400 ml)

3. Pielea exfoliată la nivelul degetelor şi mâinile uscate pot fi evitate dacă te dai de fiecare dată cu cremă de mâini, înainte să-ţi pui mănuşile

Dacă îngrijirea mâinilor este necesară în orice moment al anului, în timpul iernii aceasta devine esenţială. Mâinile sunt expuse la o multitudine de factori agresivi, ce duc la uscarea şi crăparea lor: de la vânt, la ninsoare şi temperaturi extreme, la mănuşile care fac ca pielea să se deshidrateze şi mai repede. Tocmai de aceea, în timpul iernii ai nevoie de un balsam de mâini care oferă o hidratare rapidă şi de lungă durată. Formula concentrată a balsamului de mâini NIVEA SOS acţionează instant asupra pielii uscate: aceasta hidratează rapid şi rezolvă problema pielii strânse, lăsând-o catifelată şi suplă. Balsamul de mâini NIVEA SOS conţine Dexpantenol, un ingredient cu acţiune imediată care, odată aplicat, regenerează, hidratează şi întăreşte bariera de protecţie a pielii.

Preţ recomandat: 7,46 RON (50 ml)

4. Acordă primul ajutor buzelor tale

Buzele tale îţi transmit semnale SOS? Foloseşte NIVEA Lip Care SOS Lip Relief, tratamentul instantaneu al buzelor crăpate şi uscate. Formula cu Dexpantenol calmează rapid buzele crăpate, iar noul ingredient, mentolul, răcoreşte şi calmează instantaneu buzele afectate. Pielea buzelor este vindecată, îşi recapătă elasticitatea şi textura catifelată şi este vizibil mai netedă, fiind protejată de factorii agresivi de mediu.

Preţ recomandat: 13,15 RON

5. Bucură-te de soare câte puţin, în fiecare zi şi nu uita de hidratarea tenului şi de protecţia solară

Lipsa soarelui în lunile de iarnă este cea care încurajează creşterea numărului de viruşi şi bacterii, afectând în acelaşi timp sistemul imunitar. Tot lipsa expunerii la soare cauzează şi deficienţa vitaminei D. Cum poţi evita acest lucru? Fă o scurtă plimbare de 15 minute dimineaţa devreme sau după-masa, pentru a-ţi încărca bateriile cu doza zilnică necesară de soare. Cu toate acestea, nu uita de tenul tău! Acesta are nevoie de hidratare, dar şi de protecţie solară. Da, chiar dacă este iarnă, trebuie să foloseşti o cremă de zi special creată în funcţie de tipul tău de ten, dar cu protecţie solară, mai ales dacă stai mult afară sau ţi-ai planificat un concediu la ski. NIVEA îţi recomandă cremele de zi NIVEA Visage Essentials pentru ten uscat şi sensibil şi pentru ten normal, care au FPS 8 – preţ recomandat: 19,48 RON (50 ml)

6. Frigul nu este neapărat un lucru rău

Scurte expuneri la frig îţi vor pregăti corpul pentru iarnă. Poţi încerca un duş în care să alternezi apa caldă cu cea rece, în reprize foarte scurte – nu vrem să răceşti. Astfel, sensibilitatea organismului la frig se va micşora, corpul căpătând o rezistenţă mai mare. Dacă vrei un moment de răsfăţ, optează pentru NIVEA Cashmere Moments Shower Cream, un gel de duş ulei-cremă care îţi răsfaţă atât simţurile cât şi pielea, oferindu-i pielii tale hidratarea de care are nevoie în timpul iernii.

Preţ recomandat: 11,25 RON (250 ml)

Bucuresti, 08.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *