free download 78 travel guides written by experts

Ingrijire pentru un ten curat, cu Eucerin

Cel mai mare secret al frumuseţii bărbaţilor stă în îngrijire. Fie că vorbim de faţă sau de corp, de păr sau de unghii, îngrijirea este cea care îi oferă bărbatului modern o imagine plăcută.

Când ne referim la ten, pentru ca acesta să fie impecabil în orice moment este esenţială îngrijirea cu produse alese în funcţie de tipul său, cu atât mai mult cu cât pielea bărbaţilor este foarte diferită de cea a femeilor. Aceasta produce mai mult sebum şi este mai grasă, fiind astfel mai predispusă la acnee, are pori mai dilataţi şi este expusă aproape zilnic unui factor agresant pentru ten: bărbieritul.

Eucerin se gândeşte la nevoile tenului bărbaţilor care îşi doresc să arate bine în fiecare zi şi le oferă cinci produse pentru rutina lor zilnică de îngrijire: pentru bărbierit – spuma de ras Eucerin Men şi gelul de ras Eucerin Men, pentru îngrijirea după bărbierit – After shave balsam Eucerin Men, pentru curăţarea tenului – gelul de curăţare Eucerin DermoPURIFYER şi pentru hidratarea tenului fără a-l încărca – noua cremă de zi hidratantă matifiantă Eucerin DermoPURIFYER.

1. Aproape fiecare zi începe cu bărbieritul. Acest ritual de îngrijire poate deveni plăcut şi uşor dacă alegem produse care previn iritaţiile şi tăieturile fine şi împrospătează pielea.

Eucerin Men Gel de ras conţine tehnologia revoluţionară cu ioni de argint şi polimeri speciali ce uşurează bărbieritul. Aceştia previn iritaţiile şi tăieturile fine, în acelaşi timp hidratând pielea sensibilă. Bărbieritul devine uşor şi plăcut, chiar şi pentru persoanele cu dermatită atopică sau acnee.

Preţ informativ: 39 RON

Eucerin Men Spumă de ras are la bază aceeaşi tehnologie revoluţionară cu ioni de argint şi polimeri speciali. La fel ca în cazul gelului de ras, ajută la combaterea efectelor neplăcute ale bărbieritului. Tratează cu eficienţă atât iritaţiile cât şi tăieturile uşoare şi este recomandat şi pentru persoanele cu dermatită atopică sau acnee.

Preţ informativ: 34 RON

2. Îngrijirea tenului după bărbierit este la fel de importantă ca şi bărbieritul în sine, iar folosirea unui after shave special creat pentru nevoile tenului tău, fie el sensibil sau predispus la acnee, va calma pielea după bărbierit, oferindu-i revigorarea de care are nevoie.

Eucerin Men After shave balsam înglobează un sistem de tehnologii revoluţionare, ce au reuşit să trateze problemele generale provocate de bărbierit. Având o formulă delicată ce conţine ioni de argint şi Lichocalcone A, noul produs de la Eucerin previne iritaţiile şi tăieturile fine şi în acelaşi timp revigorează şi calmează pielea după bărbierit. Este recomandat şi pentru persoanele cu dermatită atopică sau acnee.

Preţ informativ: 63 RON

3. Pe lângă produsele de bărbierit pe care le foloseşti zilnic, există şi un anumit „ritual” de îngrijire pe care ar trebui să-l respecţi pentru ca tenul tău să arate perfect, mai ales dacă este predispus la acnee.

Curăţarea tenului reprezintă primul pas către o piele sănătoasă şi frumoasă, iar folosirea unor produse create pentru nevoile tenului tău te va ajuta să ajungi la rezultatul dorit. Eucerin îţi oferă gelul de curăţare Eucerin DermoPURIFYER, care asigură o curăţare eficientă, îndepărtând excesul de sebum. Are efect anti-bacterian, acţionează împotriva comedoanelor şi are o formulă fără săpun, cu 6% Ampho-Tensides, ceea ce asigură curăţarea în profunzime a tenului. Produsul este compatibil şi cu tratamentele dermatologice anti-acnee.

Preţ informativ: 49 RON

După curăţare şi bărbierit, tenul are nevoie şi de hidratare şi protecţie, motiv pentru care Eucerin îţi propune o cremă hidratantă care să respecte nevoile tenului tău, o cremă pentru tenul mixt şi gras care luptă împotriva acneei fără să îl încarce, pentru ca tu să ai o piele catifelată şi plăcută la atingere.

NOUA cremă de zi hidratantă matifiantă Eucerin DermoPURIFYER este recomandată pentru tenul mixt şi gras, având o textură uşoară. Are triplu-rol: anti-inflamator, regulator de sebum şi anti-bacterian. Formula unică include Licohalcone A (cu funcţie anti-inflamatoare), Decandiol (cu funcţie anti-bacteriană) şi L-Camitin (pentru reglarea secreţiei de sebum). Produsul nu are miros, nu este uleios şi se absoarbe rapid în piele, acţionând eficient asupra petelor pielii. După o utilizare regulată, pielea este matifiată şi capătă un aspect catifelat şi sănătos.

Preţ informativ: 60 RON

Bucuresti, 26.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *