free download 78 travel guides written by experts

Ingerul pazitor al fratelui meu

Leif Davidsen
Crime Scene Publishing

Un nou roman captivant ne este propus de Crime Scene Publishing, o carte cu o atmosfera speciala care s-ar putea sa va aminteasca de unele filme de gen. Autorul este un danez, Leif Davidsen, iar Ingerul pazitor al fratelui meu este prima carte a sa tradusa in romana.

"Sunt foarte batran si tare imi doresc sa mor, dar stau aici si dau binevoitor din cap si ascult povesti despre marile mele realizari in lupta impotriva nemtilor si pentru bunastarea danezilor si a Danemarcei si ma gandesc ca ei nu stiu ca la baza tuturor acestor fapte a stat o crima si ca eu intotdeauna am avut chef sa relatez povestea aceasta inainte sa mor." (Prolog, p. 7)

Si-asa incepe totul. O incursiune in trecut, in viata eroului. Aflam despre familia lui, despre sora lui, despre fratele Mads care plecase de acasa dupa ce si Magnus se dusese in lume, despre tatal sau. Magnus ii spune surorii sale ca il va aduge pe fratele lor acasa. Si de-aici o lunga calatorie presarata cu tot soiul de intamplari intr-un thriller care o sa va fascineze.

Pregatirea de jurnalist a autorului se simte in fiecare pagina, dar nu ai impresia unui reportaj impersonal si partinitor scris de cineva, ci aceea a unei povesti in care faptele sunt relatate cu atentie la detalii pentru a putea oferi o imagine de ansamblu si a putea duce la concluzii clare. Odata incepand povestea, cititorul va dori sa afle mai mult, sa vada de ce titlul aminteste despre un inger pazitor si, data fiind introducerea din prolog, sa afle despre ce crima este vorba si, desigur, despre ce realizari amintesc toti in acea zi aniversara.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *