free download 78 travel guides written by experts

“Ingerul Galben” al ADAC: marca Audi a fost recunoscuta drept cea mai buna marca

de trei ori consecutiv

· Studiul ADAC AutoMarxX confirma continuarea succesului marcii
· Stadler: „Distinctia se adreseaza tuturor angajatilor nostri”
· Marca Audi, lider si in domeniul calitatii si tehnologiei

Marca Audi a fost desemnata inca o data cea mai buna marca in urma studiului ADAC AutoMarxX privind imaginea marcii. In cursul discursului sau, Rupert Stadler, presedintele consiliului de administratie al AUDI AG a declarat: „Sunt deosebit de onorat sa primesc premiul Ingerul Galben si anul acesta – pentru a treia oara consecutiv. Am lansat pe piata automobile captivante, unul dupa altul, incantand clientii cu designul unic si tehnologia inovatoare. A fost nevoie de eforturi de echipa uriase, acesta fiind motivul pentru care distinctia se adreseaza tuturor angajatilor nostri.”

In opinia lui Stadler, ultimele luni au fost dovada fortei si determinarii clare oferite de o marca puternica. „Noi, cei de la Audi, ne-am croit cu mult succes drumul in conditii de criza, consolidandu-ne substantial pozitia”, a adaugat acesta.

Audi s-a clasat pe una din primele pozitii in cadrul a numeroase categorii, ocupand primul loc la categoria Imagine. Computerul de bord cu programul de eficienta, care este deja disponibil pentru multe modele Audi A4 si A5, a fost numit de juriul ADAC drept una dintre cele mai importante opt inovatii ale anului. Marca s-a situat de asemenea printre primii concurenti in domeniile eficientei si calitatii.

AutoMarxX este cel mai cuprinzator instrument de masura pentru eficienta si imaginea marcilor de automobile din Germania. Studiul, efectuat de ADAC de mai multe ori in fiecare an, vizeaza 33 de producatori de automobile, pe care ii evalueaza pe baza urmatoarelor criterii: imaginea marcii, puterea marcii, satisfactia clientului, statisticile privind defectiunile, caracterul ecologic, siguranta si calitatea produsului. Producatorul auto de la Ingolstadt s-a clasat foarte sus in cadrul Raportului Dekra, care a contribuit pentru prima data anul acesta la stabilirea punctajului, obtinand punctaje de varf si la Testele de siguranta ADAC.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Bucuresti, 08.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *