Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Înger sau demon de Halloween? Granița e fină în dormitor

Nopțile în doi sunt mereu speciale, dar anul acesta, de Halloween, SevenSins.ro are o provocare mai specială: alege o tabără – a Binelui sau a Răului și trăiește o experiență care sigur se va lăsa cu scântei! Ca totul să fie pregătit, inspiră-te din colecțiile speciale care vor duce role-play-ul la un alt nivel.

În noaptea de Halloween totul este permis, iar tendințele din acest an sunt mai îndrăznețe ca oricând. Înger sau demon, Bine sau Rău, indiferent ce tabără vei alege, SevenSins.ro îți aduce arsenalul seducției de care ai nevoie și care va aprinde imaginația.

Costumul potrivit

Dacă ești gata să încerci costumele seducătoare care – atenție! – nu au voie să părăsească dormitorul, la SevenSins.ro poți experimenta postura de înger îmbrăcată într-o asistentă senzuală, o menajeră supusă sau poate un căpitan de vas gata să te salveze din oceanul de iubire. Dacă vrei să explorezi o latură mai puțin inocentă, ce ai spune dacă anul acesta ai fi polițista cea rea, iepurașul obraznic sau chiar o panteră?

Halloween SevenSins

Lenjerii care seduc

Costumele sunt prea mult pentru tine? Atunci, dacă vrei o postură de înger veritabil, poți încerca și un body dantelat sau un set de lenjerie roz, seducătoare. De partea cealaltă a graniței, vei fi întruchiparea unui demon sexy într-un set de lenjerie bondage sau un body roșu, gata să dea foc dormitorului. La figurat, desigur!

Accesorii care aprind scântei

Indiferent de personalitate sau de cât de departe vrei să mergi în noaptea de Halloween (și nu numai), accesoriile completează cu succes arsenalul dedicat seducției. O mască te va învălui în mister, în timp ce o pereche de cătușe te va face o stăpână (ne)miloasă. O eșarfă fină de mătase poate deschide calea spre noi experiențe senzuale, în timp ce un bici cine știe ce va scoate la iveală… Să nu uităm că, de Halloween, totul este permis!

Tu ce alegi să fii de Halloween?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *