free download 78 travel guides written by experts

ING Group desemnată Cea Mai Bună Bancă din Lume de Global Finance

Publicația Global Finance a anunțat câștigătorii premiilor World’s Best Global Banks 2017. Pentru prima dată în istoria competiției s-a desemnat Cea Mai Bună Bancă din Lume, iar câștigătorul este ING Group.

Câștigătorii au fost stabiliți de un juriu format din executivi din domeniul financiar, analiști și bancheri din întreaga lume. Criteriile de selecție au vizat performanța băncilor din anul anterior, reputația și excelența acestora în management.

„Este o mare onoare pentru mine să accept, în numele colegilor mei, premiul oferit de Global Finance care ne numește Cea Mai Bună Bancă din Lume. Ei sunt cei care lucrează în fiecare zi să le ofere clienților noștri cea mai bună experiență posibilă”, a declarat Ralph Hamers, CEO ING Group. ”La ING, căutăm constant soluții pentru a face bankingul mai accesibil și a ne ajuta clienții să ia decizii financiare sănătoase.”

Ralph Hamers, WP Adam Grachte

Global Finance realizează recurent un top al celor mai performante bănci și al furnizorilor de servicii financiare. Aceste premii au devenit un standard de încredere pentru comunitatea financiară globală ca indicator al excelenței. Audiența Global Finance include executivi de top din mediul corporate, responsabili pentru decizii strategice sau de investiții în cadrul companiilor multinaționale sau instituțiilor financiare.

Raportul complet al World’s Global Banks 2017 va fi publicat în ediția Global Finance din octombrie.

Mai multe informații găsiți în raportul publicat de Global Finance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *