free download 78 travel guides written by experts

ING Bank te ajuta sa economisesti banii din salariu

si iti ofera o dobanda de 7.5% pe an pentru sumele pe care le primesti pe ING Card Cont’Rol

ING Card Cont’Rol iti ofera flexibilitatea unui cont curent cu card atasat, avand acces in orice moment la suma din cont si produce o dobanda de 7.5% pe an, de cateva ori mai mare decat cea practicata pana acum de alte banci pentru cardurile de salarii. Dobanda se calculeaza din prima zi si de la primul leu intrat in cont astfel incat dupa numai 3 zile aceasta iti poate acoperi comisionul bancar pentru retragerea banilor din ATM, in timp ce cardurile obisnuite o pot face doar dupa cateva saptamani. ING Bank lucreaza pentru tine

„Fiecare angajat are dreptul sa aleaga produsul financiar pe care sa il foloseasca pentru primirea salariului sau, in functie de beneficiile si serviciile pe care acesta le ofera. ING Card Cont’Rol este ca o „masina” de inmultit banii pe care altfel, pe un card obisnuit, ii lasi sa „leneveasca” fara nici-un avantaj pentru tine. Un card care iti aduce bani chiar din prima zi” a declarat Corina Radu, Brand Manager ING Card Cont’Rol.
ING Card Cont’Rol ofera acces la toate serviciile din ING Self Bank

Cei care doresc sa-si deschida un cont curent cu ING Cont’Rol o pot face fara sa depuna o suma minima necesara si primesc gratuit o asigurare de viata ING.

ING Card Cont’Rol poate fi folosit pentru retragerea sau depunerea de numerar la bancomatele ING, pentru efecuarea de plati si transferuri, plata facturilor, schimb de valuta si pentru toate celelelate servicii de care puteti beneficia in ING Self Bank. In plus, cardul poate fi folosit atat in tara cat si in strainanate, la toate ATM-urile ce poarta insemnul Visa.

Bucuresti, 10.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *