free download 78 travel guides written by experts

ING Bank România isi continua politica de maximizare

beneficiilor oferite către clienţi şi anunţă, începând cu 2 aprilie 2008, o majorare a dobânzii la ING Card Cont’ROL până la 7.5%. Noua dobândă, cu 5% mai mare, este printre cele mai ridicate de pe piaţă, se calculează zilnic, de la primul leu, şi se virează în cont la finalul fiecărei luni.
Dobândă de 7,5% la ING Cont’ROL

„Pentru 2008 mizăm pe o creştere cu 50% a numărului de clienţi din rândul persoanelor fizice, creştere susţinută prin extinderea reţelei şi a portofoliului de produse, dar şi prin îmbunătăţirea ofertei deja existente. Este motivul pentru care am decis o nouă majorare a dobânzii pentru ING Card Cont’ROL, la 7.5%. Am inregistrat deja o creştere a dobânzii la contul curent cu 1.2% în ultimele două luni şi cu siguranţă nu ne vom opri aici”, declară Roggemans, CEO Retail Banking, ING Bank Romania.

ING Card Cont’ROL

ING Card Cont’ROL este un produs inovativ, surclasând celelalte oferte de cont curent de pe piaţă prin dobânda similară unui depozit la termen şi accesul permanent la numerar pentru cheltuielile zilnice prin intermediul cardului ataşat – ING Card. În plus, ING  Card cu cip incorporat este instrumentul bancar cu cel mai avansat sistem de securitate recunoscut internaţional, facilitând tranzacţii multiple – depuneri şi retrageri de numerar, plăţi facturi, transferuri de bani, schimburi valutare, cumpărături în ţară şi străinătate şi tranzacţii online – în maximum de siguranţă.

Control deplin,  acces rapid şi sigur la propriul cont prin Home’Bank

Iar dacă vrei să verifici cu cât ţi-au crescut fondurile graţie noii dobânzi pe care ING ţi-o plăteşte pentru ING Card Cont’ROL, sau pur şi simplu vrei să vezi pe ce s-au dus banii în ultimele zile, foloseşte cu încredere serviciul Home’Bank. La un click distanţă, ING îţi facilitează prin ING Home’Bank o serie de operaţiuni bancare fără numerar, oricând şi oriunde, doar cu ajutorul unui calculator conectat la internet. Şi pentru ca tu să fii protejat de eventuale atacuri virtuale, autentificarea în Home’Bank se face cu numele de utilizator şi o parolă unică pentru o singură utilizare (OTP – one time password), iar mecanismul pentru semnarea tranzacţiilor diferă de cel necesar identificării pe pagina pricipală. Toate aceste măsuri de securitate recomandă Home’Bank ca fiind unul dintre cele mai sigure produse de tip Internet Banking de pe piaţă.

Bucuresti, 3.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *