metalshow

ING Asigurari de Viata te pregateste sa fii manager

ING Asigurări de Viaţă anunţă începerea procesului de recrutare pentru cea de-a patra ediţie a programului „Management trainee” pentru proaspeţii absolvenţi.

Programul se adresează studenţilor cu rezultate academice foarte bune din anii terminali la facultate sau masterat. Programul „Management Trainee” îşi propune să ofere un program intensiv de pregătire de specialitate în domeniul asigurărilor de viaţă unei persoane tinere, cu potenţial de dezvoltare profesională şi să faciliteze angajarea ulterioara a acesteia în cadrul companiei. „Particularitatea programului de management trainee este posibilitatea de a trece prin toate funcţiunile şi procesele companiei, pentru ca la final candidatul selectat sa poata alege oricare dintre cele pe care le considerăm a fi cele mai potrivite competenţelor şi abilităţilor sale. Acest program este o metodă de dezvoltare profesională pe care ING Asigurări de Viaţă o acordă tinerilor absolvenţi cu potenţial deosebit”, a precizat Anca Iancu, recruitment & development manager la ING Asigurări de Viaţă.

Aplicaţiile vor putea fi trimise în perioada 1 aprilie – 1 iunie 2008, iar cei interesaţi îşi pot trimite CV-ul şi scrisoarea de intenţie la adresa de e-mail TraineeInsurance@ingromania.ro sau pot accesa site-ul companiei www.ingromania.ro pentru mai multe informaţii.

Interviurile cu candidaţii selectaţi se vor desfăşura între 1 şi 30 iunie, iar pe 1 august va fi desemnat câştigătorul programului „Management Trainee”, urmând apoi începerea programului de pregătire în calitate de angajat.

Criteriile de selecţie pentru poziţia de trainee management vor lua în considerare atât aptitudinile profesionale, cât şi calităţile interumane ale candidaţilor, printre care iniţiativa, înclinaţia spre rezolvarea problemelor, entuziasmul şi spiritul de echipă, precum şi fluenţa în limba engleză.

Candidatul finalist va avea şansa să parcurgă un program de training, atât la sediul ING Asigurări de Viaţă din Bucureşti, cât şi la sediul central ING de la Amsterdam, iar la final va putea ocupa o funcţie de management.

Mai exact, primele şase luni de practică le va petrece în diferite departamente în cadrul ING Asigurări de Viaţă, pentru a dobândi o privire de ansamblu asupra sectorului de asigurări de viaţă, urmate de alte şase luni de perfecţionare sub îndrumarea profesioniştilor din domeniu. Ulterior, va avea posibilitatea să plece la Amsterdam, în cadrul unui program global de training la care vor participa toţi trainee-ii din mai multe ţări din cadrul Grupului ING.

Programul „Management trainee” lansat de ING Asigurări de Viaţă în urmă cu 3 ani oferă absolvenţilor de învăţământ superior posibilitatea de a decide asupra carierei în domeniul asigurărilor de viaţă.

Bucuresti, 26.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *