bucharest tech week 2021

Infuzie de capital pentru sustinerea dezvoltarii Brandient

brandientUn nou acționar-investitor în firma de strategie și design

Fondul de investiții Pontus Euxinus Venture – controlat de omul de afaceri francez de origine română Alexandre Almajeanu – a intrat în acționariatul Brandient, cu o participare de 11%. În aceeași tranzacție, Tatiana Malacopol și-a vândut părțile sociale în Brandient, pe care le achiziționase în 2004. Tranzacțiile au fost consiliate de casa de avocatură Biriș Goran.

Alexandre Almajeanu a fost co-fondator, în Franța, al afacerii online VoyagerMoinsCher.com, vândută în 2007 către PriceMinister, iar începând din 2006 investește în România, în special în sectorul online și în servicii creative.

“Am avut plăcerea să cunosc Brandient încă de la revenirea  și după atâția ani ca prieten și client, acum investesc cu toată încrederea în dezvoltarea firmei. De altfel nu a fost o decizie dificilă, având în vedere rezultatele impecabile, standingul financiar solid și mai ales reputația și valoarea pe care Brandient le aduce în fiecare proiect” Alexandre Almajeanu.

“În primul rând vrem să le mulțumim Taniei și lui Dinu Malacopol, care ne-au fost alături ca business angels din 2004. Ne-am străduit în fiecare an să asiguram un bun return on investment, dar și după acest exit prietenia cu ei ramâne, cum se spune, priceless. Astăzi suntem foarte fericiți să anunțăm parteneriatul cu Alexandre, a cărui investiție în Brandient ne încurajează în extinderea noastră și în dezvoltarea proiectelor de brand innovation și a proiectelor internaționale la care lucrăm.” Aneta Bogdan, Managing Partner Brandient.

Partenerii fondatori Aneta Bogdan, Cristian ‘Kit’ Paul și Mihai Bogdan dețin în continuare 78% din Brandient.

Bucuresti, 17.01.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *