free download 78 travel guides written by experts

Informatica pozitionata in Leaders Quadrant 2009, in raportul privind instrumentele de Data Quality

Data Quality este o componenta integrala a platformei Data Integration

Informatica Corporation (NASDAQ:INFA) provider de top de software si servicii de integrare date, a anuntat astazi pozitionarea sa de catre Gartner Inc. in leaders quadrant in raportul Magic Quadrant 2009 pentru instrumente de tip Data Quality.

Ted Friedman si Andreas Bittere, autorii raportului, mentioneaza ‘’liderii de piata demonstreaza forta conceptului Data Quality, inclusiv functionalitati precum prelucrare, analiza, standardizare, adaptare si validare. Ei ofera o intelegere clara si viziune asupra contextului pietei, inclusiv recunoasterea problemelor de Data Quality ale non-clientilor si o livrare eficienta a implementarilor de data quality, la nivel enterprise. Liderii si-au marcat prezenta pe piata intr-un mod semnificativ’’.

Conform raportului ‘’piata de tool-uri de data quality continua sa se bucure de crestere, in ciuda provocarilor economice si a situatiei bugetelor de IT din acasta perioada. Organizatiile stiu ca eficienta in data quality este fundamentala pentru succesul initiativelor precum master data management (MDM), guvernarea informatiilor, business intelligence (BI) si modernizarea IT. Aceasta a crescut necesitatea de a avea cele mai bune practici, structuri organizationale si tehnologii in masura sa sustina disciplina data quality’’. Raportul complet , inclusiv quadrantul grafic, este disponibil pe site-ul Informatica, la //www.informatica.com/dq_mq/

 “Informatica continua sa convinga o piata agresiva si credem ca din acest motiv am fost alesi ca lideri in Gartner Magic Quadrant’’ a spus Ivan Chong, director general Data Quality – Informatica. “ Noi avem un pact cu excelenta in calitate, evidentiat si de cota de piata castigata si de numarul de clienti care au facut din noi, standardul lor organizational. Directia noastra strategica si viziunea ne permit sa facem inovatii pentru clientii nostri, dandu-le posibilitatea sa castige eficienta operationala pentru firmelor lor.”

Portofoliul Data Quality continua sa-si adauge functionalitati si sa se alinieze la strategia Informatica, sa ofere proactiv afacerilor tehnologii care sa administreze organizatiile, produsele si zona financiara. Administrarea data quality permite organizatiilor sa-si guverneze afacerile, riscul, securititatea nationala si locala, detectia fraudelor si sa reduca riscul asociat proiectelor.

Despre Informatica Corporation

Informatica este furnizor independent de software de tip data integration si servicii ce permit organizatiilor sa acceseze, integreze si consolideze toate activele informationale, oferind in acelasi timp un avantaj competitiv in economia informationala globala actuala. Informatica are un istoric bogat de implementari de succes, ajutand marile companii din lume in eficientizarea datelor proprii pentru a realiza cresterea veniturilor, imbunatatirea profitabilitatii si a loialitatii clientilor. Din acest motiv, Informatica este cunoscuta ca fiind Data Integration Company. Mai multe detalii pe www.informatica.com

Despre Informatica South East Europe

Informatica South East Europe este distribuitorul regional al produselor si serviciilor Informatica, leaderul global in solutii de tip Data Integration si Data Quality. Compania ofera prin intermediul echipe sale locale servicii de sales, pre-sales, after-sales, training si suport tehnic.

Pentru mai multe informatii despre Informatica South East Europe, va rugam sa accesati  www.informatica-see.ro sau www.informatica.com sau sa ne scrieti pe adresa: sales@informatica-see.ro

Bucuresti, 30.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *