free download 78 travel guides written by experts

INFORMATICA avanseaza in Data Cloud Integration cu suport pentru Amazon Web Services

Noua platforma PowerCenter Cloud Edition folosita de Amazon Elastic Computing Cloud (EC2) ajuta la reducerea costurilor IT si castigarea unor avantaje competitive

Informatica Corporation (NASDAQ: INFA), provider independent de software de tip data Integration, a anuntat astazi beta release pentru Informatica PowerCenter Cloud edition, un produs software inovativ, ce ruleaza pe Amazon EC2. Cea mai noua oferta Informatica PowerCenter Cloud Edition ofera utilizatorilor business si IT posibilitatea de a executa si administra remote job-uri de data integration pe Amazon EC2, prin simpla folosire a unui browser de Internet.
Prin cresterea adoptiei cloud computing, firmele isi colecteaza si administreaza datele in zone disparate. Pentru a castiga avantaj competitiv din toate aceste date, companiile au nevoie de o solutie pentru integrarea datelor de-a lungul intregii organizatii. PowerCenter Cloud Edition este un produs cuprinzator si accesibil care se adreseaza acestor necesitati.

Oferta cuprinzatoare de data Integration pentru amazon EC2
PowerCenter Cloud Edition reprezinta o oferta completa de data integration. Mii de companii se bazeaza cu succes pe PowerCenter in ceea ce priveste proiectele de enterprise data integration. Acum, departamentele IT pot optimiza costurile de performanta si retea prin utilizarea PowerCenter “langa” sursele primare de date. In acelasi timp, departamentele IT pot optimiza costurile hardware, software si cu forta de munca prin implementarea modelului cloud computing furnizat de AWS, cu un model de plata “pay-as-you-use” pentru PowerCenter Cloud Edition.
In plus, Informatica On Demand este sustinuta de PowerCenter pentru a livra servicii de data integration. Informatica On Demand a fost evaluata ca fiind ”Cea ma buna platforma de Data Integration in 2008’’ de catre clientii Salesforce.com, si este folosita de peste 250 de companii de toate marimile.

PowerCenter Cloud Edition imbunatateste performantele Amazon EC2, Amazon SimbleDB si Amazon S3 si ofera de asemenea acces la o varietate de surse de date, inclusiv baze de date relationale si aplicatii SaaS.

“Suntem incantati ca partenerii nostri mutuali pot creste Amazon EC2 folosind PowerCenter’’ a spus Terry Wise, Director Relatii Parteneriale pentru Amazon Web Services. “Cu acest release de PowerCenter Cloud Edition pentru amazon EC2, clientii isi pot integra usor toate datele off-premise si on-premise’’.

Simpla administrare remote cu Informatica On Demand
Cu Informatica On Demand PowerCenter Clour Edition Summer 2009, noul serviciu PowerCenter va permite utilizatorilor business si IT sa-si administreze job-urile data integration remote pe Amazon EC2. Combinatia dintre PowerCenter Cloud Edition si Informatica On Demand va simplifica dramatic integrarea datelor, fara cerinte de hardware si software on-premises.

Bucuresti, 30.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *