free download 78 travel guides written by experts

Infinit Solutions semneaza primul spot TV Honda creat in Romania

Infinit Solutions şi Honda Trading România lansează noua campanie naţională “Honda Accord Summer Edition 2009”,  ce  rulează începând cu 3 iulie pe posturile TV, în cele mai importante publicaţii din România şi este bineînţeles susţinută de o componentă foarte puternică online.

Infinit Solutions semnează lansarea primului spot TV din istoria Honda Trading România, clip publicitar cu o abordare originală ce pleacă de la ideea că “Tot ceea ce îţi poţi imagina este real.”  
 


Alex Cernătescu, CEO and Creative Director – Infinit Solutions, declară: ”Suntem mândri să realizăm primul spot TV pentru Honda în România. Gândit în spiritul curentului de artă cubist, inţiat de faimosul Pablo Picasso, clipul înfăţişează într-un mod original noua Honda Accord – pictată în fragmente intr-un tablou. Cadrul următor arată cum amestecul de imagini este chiar noul automobil marca Honda expus într-o galerie de artă, nu într-un showroom auto cum ne-am putea aştepta. În aceeaşi manieră originală este abordată întreaga campanie, astfel că reuşeşte să spargă tiparele de comunicare din piaţa auto românească, atragând atenţia asupra Ofertei Honda ”.

Ovidiu Repanovici – Sales&Marketing Director Honda Trading Romania: “Nu suntem la prima campanie de acest fel, dezvoltată de Infinit Solutions pe suport ATL, BTL sau Interactive. Noutatea vine însă din latura TV a campaniei, <Honda Picasso> fiind primul spot realizat în întregime pe plan local. Sperăm că prin această producţie să deschidem seria de proiecte create în România pentru Honda.  Relaţia noastră cu Infinit Solutions este una de durată, prin care ne asigură o imagine şi o promovare impecabile pe toate canalele media, de aceea colaborarea noastră va continua cu siguranţă.”

Fondată în 1948, compania Honda este în prezent liderul mondial în producerea  echipamentelor motorizate, oferind o gamă vastă de produse şi tehnologii. Honda se străduieşte să fie în continuare o companie pe care societatea şi-o doreşte, respectând angajamentele faţă de parteneri şi împărtăşeşte bucuria cu oamenii din toată lumea.

Bucuresti, 22.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *