free download 78 travel guides written by experts

Infinit Solutions lanseaza platforma de produs perfect-leasing.ro

pentru Porsche Finance Group Romania

Infinit Solutions anunță lansarea site-ului perfect-leasing.ro, platformă de produs ce susține comunicarea online pentru PERFECTLEASING, noul produs de leasing financiar de la Porsche Finance Group România.

Alex Cernătescu, CEO Infinit Solutions: ”Când am auzit descrierea acestui produs întrebarea imediată a fost când anume putem să începem să îl folosim și noi J. Am încercat să găsim o posibilitate de a evidenția facilitățile și calitățile acestui produs, astfel încât, de la prima accesare a site-ului, consumatorul să gasească soluția optimă de finanțare auto. Am explorat mai multe variante și strategii conceptuale și iată-ne la rezultatul finit pe care l-am pus în varianta online. Mulțumim Porsche Finance Group România pentru ocazia de a promova împreună cu noi, acest produs.”

Arhitectura informaţiei şi grafica site-ului au fost realizate în concordanţă cu personalitatea şi valorile brandului. Platforma de produs este caracterizată de flexibilitate sporită a navigării, determinată atât de expunerea conceptului creativ cât şi de implementarea tehnică.

Adaptat și personalizat perfect nevoilor de finanțare ale clientilor, PERFECTLEASING este primul produs de leasing financiar din România ce funcționează pe aceleași principii cu leasingul utilizat în Europa de Vest.

În etapa de cercetare, documentare și planificare a paginii web, echipa Infinit Solutions și-a focalizat atenția pe multiplele fațete ale produsului precum și caracteristicile de bază ale acestui produs extrem de ofertant. De asemenea, platforma pune la dispoziția clienților o aplicație interactivă în baza căreia fiecare utilizator poate solicita o ofertă personalizată, în funcție de ratele și avansul pe care este dispus să le plătească.

Din partea Porsche Finance Group România proiectul a fost coordonat de Laura Dinculescu – Marketing Manager, Porsche Finance Group România.

Bucuresti, 15.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *