Kinodiseea

Infinit Solutions lanseaza o campanie integrata de comunicare pentru

proiectul rezidențial Copou Bellevue din Iaşi

Infinit Solutions derulează în această perioadă cea mai nouă campanie de imagine pentru Copou Bellevue, unul dintre cele mai exclusiviste proiecte rezidențiale din Iaşi. Noua platformă de comunicare a fost lansată în luna noiembrie, campania beneficiind şi de un spot TV ce rulează pe canalul de televiziune PRO TV Iaşi dar şi de un spot radio pe principalele posturi ieşene.
Alex Cernătescu CEO şi Creative Director Infinit Solutions: „Copou Bellevue este un proiect unic pe piața rezidențială din Iaşi şi beneficiază de o serie de facilităţi ce îl recomandă drept una dintre cele mai bune alegeri pentru cei aflați în căutarea unei locuințe. Am încercat să surprindem prin noua campanie esența proiectului, concentrându-ne asupra ideilor originale şi a comunicării efective a avantajelor pe care le presupune.” 

Prin această campanie, proiectul Copou Bellevue îşi propune să evidențieze puternic principalele valori: atuurile proiectului rezidențial, de la Health Club la locuri de joacă pentru copii, precum şi serviciile suplimentare dedicate clienților, printre care şi asistența în alegerea celor mai potrivite soluții financiare în procesul de achizițe.    

Oren Uziel, Preşedintele Baron Developement,  declară: „Vrem să transmitem prin campania lansată acum, mesajul pe care l-am comunicat permanent – locuitorii Iaşiului se pot bucura de un proiect rezidențial la cele mai înalte standarde, realizat de un dezvoltator solid. Prin Copou Bellevue oferim mai mult decât apartamente, asigurăm viitorilor clienți un nou stil de viață, din care trebuie să lipsească grija locului de parcare sau a celui de joacă unde copiii se pot distra în deplină siguranță. Colaborarea cu Infinit Solutions este una fructuoasă, de lungă durată şi cu siguranță, rezultatele obţinute în urma campaniei nu vor întârzia să apară.”

Totodată, campania are o şi o nouă componentă online: proiectul beneficiază acum de implementarea unui nou website. Astfel, vizitatorilor li se propune un set de vizualuri personalizate, realizate în concordanţă cu valorile brandului, precum şi un tur virtual al apartamentelor şi galeriilor foto. Lansarea noului site îşi propune să evidențieze cât mai eficient oferta disponibilă şi avantajele proiectului.
Valentin Epure – Managing Partner – Infinit Interactive Solutions: „După o analiză atentă, am creat o structură dedicată exclusiv proiectului imobiliar, au fost realizate animaţii speciale 3D ce oferă utilizatorului o experienţă de navigare uşoară şi plăcută. În funcţie de preferinţele acestuia – etaj, poziţionare, suprafaţă, am apelat  la tehnologiile de ultimă oră pentru a-i permite accesarea şi vizualizarea în detaliu a proiectului.” 

Copou Bellevue iese în evidență ca oază de bucurie şi siguranță, oferind un pachet complet de facilități moderne. Acest cartier elegant este situat pe dealul Copoului, la câteva minute de mers de centrul universitar istoric, Iaşi. Complexul rezidențial cuprinde patru clădiri cu 169 de apartamente de lux, parcări private, spații verzi, locuri de joacă special amenajate pentru copii. Toate apartamentele au finisaje de lux create de designeri profesionişti.

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *