metalshow

Infinit Solutions, dezvoltatorul platformei web pentru competitia „Rompetrol Racing Challenge”

Infinit Solutions susţine competiţia Rompetrol Racing Challenge, organizată de Rompetrol Downstream – divizia de retail a Grupului Rompetrol în Romania, şi Napoca Rally Academy, în perioada 12 iulie – 12 septembrie. Agenţia a dezvoltat şi a implementat platforma web www.rompetrolracing.ro, prin intermediul căreia cei pasionaţi de automobilism se pot înscrie în competiție și au şansa de a deveni piloţi în Campionatul Naţional de Raliuri.

Alex Cernătescu, CEO Infinit Solutions: “Competiţia, comunicată sub sloganul „Eliberează pilotul din tine” este creată pentru cei care iubesc provocările şi adrenalina, iar platforma web pe care am dezvoltat-o subliniază atât grafic, cât şi prin structură şi conţinut, dinamismul ce caracterizează Rompetrol Racing Challenge. Integrarea tehnologiei video aduce un plus de interactivitate, utilizatorii înscrişi în concurs având astfel posibilitatea ca printr-un film de 30 secunde să convingă organizatorii că sunt potriviţi pentru a pilota maşina Rompetrol”.

Aplicaţiile speciale integrate în site, grafica şi funcţionalitatea precum şi utilizarea tehnologiei video streaming asigură vizitatorului o experienta rich-media placută şi în acelaşi timp o navigare uşoară, iar conceptul care a stat la baza dezvoltării proiectului a redat cât mai exact profilul competitorului de racing, conceptul vizual fiind întărit de ideea ilustrării experienţei în lumea raliului.

Petrian Rădulescu, director marketing Rompetrol Downstream: „Proiectul Racing Challenge confirmă faptul că Rompetrol este o companie care se bazează pe inovaţie în dezvoltarea de produse şi servicii care să răspundă așteptărilor clienţilor. Astfel, în cadrul acestei campanii le oferim şansa să-şi susţină pasiunea pentru pilotajul sportiv, într-un mediu controlat şi asistaţi de profesionişti în domeniu. În acelaşi timp suntem mulţumiţi şi de colaborarea cu Infinit Solutions, care a reuşit să realizeze platforma web pentru Rompetrol Racing Challenge într-un timp scurt şi la un standard de calitate foarte ridicat.”

Astfel, cei care se înscriu în competiţie pe site-ul www.rompetrolracing.ro intră în cursa pentru marele premiu – un loc de pilot în Campionatul Naţional de Raliu din 2011. Mai multe detalii precum şi regulamentul oficial al concursului pot fi găsite pe site-ul competiţiei.

Campania a fost lansată oficial pe data de 12 iulie 2010, componenta promoțională fiind activă în stațiile Rompetrol din intreaga țară până în data de 12 septembrie, în timp ce componenta competiției de pilotaj sportiv presupune trei semifinale locale de raliuri în Constanța, Timisoara și Cluj și marea finală la București. Valoarea totală a premiilor puse în joc (ochelari de soare, tricouri, cursuri de pilotaj și excursii la Raliul Finlandei) este de peste 240.000 USD iar promoţia nu se va desfăşura în staţiile Rompetrol Partener sau Rompetrol Expres.

Rompetrol Racing Challenge a fost dezvoltată de Rompetrol și Napoca Rally Academy și este prima inițiativă din România la acest nivel de complexitate și autenticitate. Campania de comunicare a fost dezvoltată, din punct de vedere strategic și creativ de agenția de publicitate Odyssey, aspectele de strategie online, dezvoltarea platformei din punct de vedere tehnic şi implementare a proiectului fiind realizate de Infinit Solutions.

Infinit Solutions este una dintre cele mai puternice agenţii independente de interactive din România. Păstrând focusul pe zona de online, Infinit Solutions utilizează competenţele din ATL, BTL, PR, Media buying si planning pentru dezvoltarea unor platforme de comunicare integrate. Agentia dispune de resurse complete inhouse pentru dezvoltarea şi gestionarea campaniilor integrate de digital trade marketing, BTL neconventional, mobile marketing, direct marketing inovativ şi dezvoltarea de software customizat.

În portofoliul Infinit Solutions se află clienţi precum Honda Trading România, X-Trade Brokers, Adama, Rompetrol, Doncafe, RIN Hotels, Domus Stil, Artmark, Galeriile Noblesse şi mulţi alţii.

Mai multe detalii pe www.infinitsolutions.ro .

Rompetrol Downstream, divizia de retail din Romania a Grupului Rompetrol, opereaza in acest moment peste 800 de puncte de alimentare cu carburanti la nivel national (130 de statii Rompetrol, 161 statii Expres, 164 statii Partener si 345 baze interne). Printre proiectele semnificative ale anului 2009 se numara inaugurarea Centrului de Operatiuni Rompetrol, primul centru de comanda si monitorizare a statiilor de alimentare carburanti din Romania, in urma unor investitii de 16 milioane USD. Tot in 2009, compania a introdus si noua linie de carburanti de performanta Alto: benzina Alto 101 si motorina Alto 55. 2010 a adus in prim plan Rompetrol Racing Challenge, un alt proiect de anvergura unic in Romania, care pune accentul pe pasiunea pentru pilotaj sportiv si al carui castigator va primi un pachet de sustinere estimat la peste 50.000 Euro pentru a deveni pilot in Campionatul National de Raliuri 2011.

Bucuresti, 29.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *