free download 78 travel guides written by experts

Infinit Solutions Agency semneaza aplicatia ArtWars de pe pagina de Facebook Alegearta.ro

Agenţia Infinit Solutions a dezvoltat pentru casa de licitaţii Artmark o aplicaţie de Facebook prin care iubitorii de arta pot simula valorificarea de tablouri în licitaţiile Artmark, intrând în concurs pentru un tablou de Nicolae Grigorescu sau o gravură de Salvador Dali.

Aplicaţia ArtWars îşi propune să evidenţieze avantajele investiţiei în artă, care, pe lângă valoarea estetică incontestabilă este şi o alternativă sigură pe termen lung. De asemenea, aplicaţia constituie o adevărată provocare pentru pasionaţii de arta.

Mecanismul de participare este foarte simplu. Este suficient ca utilizatorii să se înscrie în concurs, unde pot jongla cu o sumă de joc de 10.000 de euro pentru a putea achiziţiona virtual opere de artă. Există patru runde de licitaţii: Licitaţia de Mărţişor: Pictură şi Sculptură (21 februarie), Licitaţia de Primăvară (22 martie), Licitaţia de Art Nouveau şi Romantism (10 aprilie) şi Licitaţia “Vechi maeştri ai picturii româneşti (sec XVII – XIX)” (17 mai).

Bugetul se reînnoieşte de fiecare dată, astfel participanţii la fiecare licitaţie pornesc cu câte 10.000 de euro pentru a investi. Câştigătorul concursului, cel care obţine cel mai mare randament în oricare dintre cele 4 licitaţii, este premiat cu un tablou de Nicolae Grigorescu.

Premiile campanie valorează 51.000 de euro, între care tabloul de Nicolae Grigorescu este evaluat la 35.000 de euro iar gravura de Salvador Dali la 5.000 de euro.

www.alegearta.ro este un proiect iniţiat de Artmark, cea mai mare casa de licitaţie din ţară, promotor al pieţei de artă din România.

Mai multe detalii despre acest proiect puteţi afla de pe pagina de Facebook //www.facebook.com/alegearta.ro.

Echipa Artmark:
Cristina Olteanu – Project Manager
Ionuţ Albu – IT Manager

Echipa Infinit Solutions Agency:
Bogdan Dobre – Account Manager
Sorin Crăciun – Art Director
Alexandru Sucher – Project Manager
Paul Argeşeanu – Senior Developer
Adrian Gheorghe – Developer
Liana Popa – Head of Copy

Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *