Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Infinit Solutions Agency a castigat contul Inmedio

Infinit Solutions Agency asigură servicii complete de publicitate digitally-lead pentru Inmedio, în urma licitaţiei câştigate în mai. La pitch au participat mai multe agenţii renumite din domeniu.

„Brandul Inmedio este prin natura sa un brand foarte potrivit si apropiat filozofiei noastre de Tradigital. Este un brand care aduce valoare în viaţa consumatorilor săi prin magazinele şi oferta sa atent selectată, iar împreună vom încerca să aducem şi mai multă valoare unind lumea reală din magazin cu cea digitală.

Avem foarte multe de facut, echipa Inmedio este una minunată şi ne bucurăm enorm că au decis să începem acest drum împreună” suţine Alexandru Cernătescu, CEO & Head of Strategy Infinit Solutions.

Strategia propusă de Infinit are la bază canalele digitale şi pe alocuri un mix de instore şi digital instore, fiind bazată pe filozofia de Tradigital. Astfel, agenţia va crea un ecosistem digital compus din Facebook, Twitter, Website şi Mobile prin care se doreşte creşterea notorietăţii Inmedio în mediul online şi în acelaşi timp traficul si engagement-ul în magazine.

”Brandul Inmedio este un brand ce a ajuns la maturitate, fapt întărit de cele 165 de magazine prezente în toate oraşele medii şi mari din România precum şi de cei peste 1.9 milioane de clienţi ce ne vizitează locaţiile lună de lună. Astfel, abordarea mediului digital în vederea facilitării şi a dezvoltării unor relaţii personalizate între Inmedio şi clienţii săi reprezintă un pas natural în evoluţia brandului.

Ne bucurăm să începem acest proces împreună cu Infinit Solutions, o companie importantă din mediul digital românesc ce s-a remarcat printr-o echipă dinamică şi proactivă, dar şi printr-un istoric de proiecte de succes dezvoltate pentru clienţii săi” a declarat Mihai Enache, Digital & Communication Specialist LS Travel Retail Romania.

Prima acţiune este o campanie de promovare a brandului şi a produselor Inmedio sub forma îndrăgitului joc: Prinde Obiectele. Campania se desfăşoară pe pagina de Facebook a companiei şi va fi urmată de un facelift al website-ului www.Inmedio.ro.

Echipa Inmedio: Mihai Enache – Online&Communication Specialist, Petruţa Ioniţă – Marketing Manager.
Echipa Infinit Solutions Agency: Vlad Popa – Account Executive, Laura Chira – Social Media Specialist, Greta Apostol – Art Director, Marius Eftimie – Senior Copywriter, Bogdan Pantoc – Online Media Director

Despre LS Travel Retail Romania:
LS Travel Retail România operează peste 195 de magazine în format convenience, sub saptee brand-uri internaţionale: Inmedio, Relay, 1 Minute, So! Coffee, Hello!, Voyage Cafe si Le Cafe Inmedio. Compania a generat o cifră de afaceri de peste 288 milioane de lei în 2012, în crestere cu peste 16% faţă de 2011.

Bucuresti, 21.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *