metalshow

INFINEON sarbatoreste 10 ani de inovatie tehnologica in Romania alaturi de MSLGROUP The Practice

Anul acesta, INFINEON Technologies România, compania care a devenit sinonim al inovației și evoluției constante în domeniul tehnologic, sărbătorește 10 de ani de prezență pe piața locală.

Povestea INFINEON în România a început în anul 2005, odată cu inaugurarea centrului de cercetare-dezvoltare din București, un moment important, care a marcat debutul unui lung și constant succes al activităților de proiectare a circuitelor integrate pentru industria auto și cardurile inteligente cu cip.

Campania aniversară de 10 ani a avut o componentă puternică de comunicare internă, momentul fiind sărbătorit de INFINEON Technologies România alături de angajații săi, pe data de 11 iunie, când cei peste 300 de invitați s-au bucurat de surprizele pregătite de INFINEON România alături de MSLGROUP The Practice.

„Cei 10 ani și rezultatele pe care le-am obținut împreună pe parcursul acestora înseamnă pentru noi recunoașterea calității superioare pe care o garantăm prin tot ceea ce facem și ne dau toate motivele să avem încrederea, curajul și deschiderea de a continua să ne evidențiem prin inovație permanentă în domeniul tehnologic”, a declarat Jihad Haidar, Managing Director INFINEON Technologies România.

Bucuresti, 06.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *